Νέα σορός σε αποσύνθεση στην Κόκκινη Λίμνη: Άφωνοι οι αστυνομικοί μπροστά στο θέαμα

Εντοπίστηκε σήμερα στην Κόκκινη Λίμνη, 53 μέρες από την έναρξη των ερευνών και μετά τις υποδείξεις του καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου Νίκου Μεταξά, η τρίτη βαλίτσα του θανάτου, Τρίτη 4 Ιουνίου 2019. ΚΥΠΕ, ΚΑΤΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ




Νέο σοκ έχει προκαλέσει ακόμα και στους πιο έμπειρους αστυνομικούς το νέο εύρημα στην Κόκκινη Λίμνη, στο Μιτσερό.

Κατά τη διάρκεια των σημερινών ερευνών, δύτης εντόπισε βαλίτσα μέσα στην οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε δεμένη μία σορός σε προχωρημένη αποσύνθεση, καθώς και πλάκες πεζοδρομίου, ενώ μεταφέρεται στο νεκροτομείο.

  • Η βαλίτσα βρέθηκε από δύτη της ιδιωτικής εταιρείας Brasal Marine Services Cy, στο πλαίσιο ερευνών για τον εντοπισμό της τρίτης βαλίτσας, στην οποία ο 35χρονος, που τελεί υπό κράτηση για διερεύνηση σειράς δολοφονιών γυναικών και ανήλικων κοριτσιών, ομολόγησε ότι τοποθέτησε ένα από τα θύματα του και την πέταξε στη λίμνη.

Αρχηγός Αστυνομίας: Πρωτοφανές αυτό που είδε στην Κόκκινη Λίμνη

Πρωτοφανές είναι αυτό που είδε στην Κόκκινη Λίμνη, δήλωσε ο Αρχηγός Αστυνομίας Κύπρος Μιχαηλίδης, πριν την αποχώρησή του από το χώρο, όπου μετέβη μετά την ανεύρεση βαλίτσας με ανθρώπινη σορό.

Ο Αρχηγός Αστυνομίας, συνομιλώντας με δημοσιογράφους, είπε ότι στα 42 χρόνια υπηρεσίας του στην Αστυνομία, πρώτη φορά είδε τέτοια αγριότητα, θηριωδία.

  • Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία προσπαθεί να έρθει σε επικοινωνία με τρεις γυναίκες με τις οποίες είχε συνομιλίες ο 35χρονος.

Στη Λίμνη Μεμί αύριο οι έρευνες για εντοπισμό της 6χρονης Σιέρα

Στη Λίμνη Μεμί στον Ξυλιάτο μεταφέρονται αύριο οι έρευνες, οι οποίες θα επικεντρωθούν στον εντοπισμό της σορού της 6χρονης Σιέρα, σύμφωνα με έγκυρες πηγές του ΚΥΠΕ.

  • Αύριο θα μεταφερθεί στη Λίμνη Μεμί και ο εξοπλισμός της ιδιωτικής εταιρείας Brasal Marine Services Cy.

Ο 35χρονος, που τελεί υπό κράτηση για διερεύνηση σειράς δολοφονιών γυναικών και ανήλικων κοριτσιών, φέρεται να ομολόγησε ότι πέταξε στη Λίμνη Μεμί τη σορό της Σιέρα, κόρης της Μarry Rose από τις Φιλιππίνες, το πτώμα της οποίας εντοπίστηκε στις 14 Απριλίου σε φρεάτιο στο Μιτσερό.

Εντοπίστηκε βαλίτσα στην Κόκκινη Λίμνη: Εσπευσμένα στο σημείο ο αρχηγός της ΠΥ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: