Νέα σκάφη για τους αμφίβιους καταδρομείς στο Ειδικό Τάγμα Εθνοφυλακής της Χίου

Στην τελετή παραλαβής τεσσάρων Zodiac, δωρεά της εταιρείας HARBOR AND TRADING SA παρέλαβε ο ΓΕΣ, Γεώργιος Καμπάς, ο οποίος παρέστη στην τελετή παραλαβής στο Ειδικό Τάγμα Εθνοφυλακής της Χίου, Παρασκευή, 7 Ιουνίου 2019. Φωτογραφία: ΓΕΣ




Από το Νότιο Αιγαίο ο Αρχηγός ΓΕΣ, στο ανατολικό κεντρικό και ο λόγος ήταν η παραλαβή τεσσάρων νέων σκαφών για το Ειδικό Τμήμα Εθνοφυλακής του νησιού της Χίου.

  • Ο Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς παρέστη στην τελετή παραλαβής τεσσάρων Zodiac, δωρεά της εταιρίας HARBOR AND TRADING SA, στη νήσο Χίο. Εκτός των δωρεών πάντως το θέμα των σκαφών έχει απασχολήσει πολλά χρόνια τώρα, μιας και ο ήδη υπάρχων στόλος έχει μετρήσει κάθε κύμα του Αιγαίου με τις μηχανές τους να έχουν γράψει πάρα πολλές ώρες πλόων.

Στην τελετή, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Στρατόπεδο «ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ (ΠΖ) ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΤΟΥΝΤΑ», παρευρέθησαν επίσης εκπρόσωποι των τοπικών και πολιτικών αρχών του νησιού, καθώς και αντιπροσωπεία στελεχών του Στρατού Ξηράς με επικεφαλής τον Ταξίαρχο Μαυραγάνη που είναι Διοικητής της 13ης Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων, επιφορτισμένος με τις Ειδικές Δυνάμεις που βρίσκονται διάσπαρτες σε όλο το μήκος του Αιγαίου.

Ο Ταξίαρχος Μαυραγάνης, Διοικητής της 13ης Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων κατά την διάρκεια της τελετής παραλαβής τεσσάρων νέων σκαφών για το Ειδικό Τμήμα Εθνοφυλακής του νησιού της Χίου, Παρασκευή, 7 Ιουνίου 2019. Φωτογραφία: ΓΕΣ

Αεροδιακομιδή ασθενούς από Agusta Bell της Πολεμικής Αεροπορίας, νότια της Καλαμάτας

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: