Μυστήριο στη Λάρνακα με απανθρακωμένο πτώμα δεμένο και τυλιγμένο σε μπάλα με σανό

File Photo: Περιπολικό της Κυπριακής Αστυνομίας – ΚΥΠΕ




Μέσα σε μπάλα σανού εντοπίστηκε απανθρακωμένο πτώμα σε χωράφι στο χωριό Κιβισίλι, στην επαρχία Λάρνακας.Η Αστυνομία διερευνά όλα τα ενδεχόμενα.

Σε δηλώσεις του στη σκηνή, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, Χαράλαμπος Ζαχαρίου, ανέφερε ότι «σήμερα λίγο μετά τις έξι το απόγευμα η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε σε πυρκαγιά σε ανοικτό χώρο στο έδαφος Κιτίου, και κατά την κατάσβεση μπάλας σανού εντοπίστηκε απανθρακωμένο πτώμα ανδρός. Είμαστε ακόμα στα αρχικά στάδια διερεύνησης της υπόθεσης, στη σκηνή γίνεται αυτοψία από ιατροδικαστές και την Αστυνομία, και είναι πρόωρα να λεχθεί οτιδήποτε αυτή τη στιγμή» είπε.

Πρόσθεσε ότι «το μόνο που μπορώ να επιβεβαιώσω είναι ότι το πτώμα εντοπίστηκε κάτω από ύποπτες συνθήκες».

Ερωτηθείς κατά πόσον υπάρχουν ενδείξεις που να υποδεικνύουν ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, ο κ. Ζαχαρίου απάντησε πως «σ` αυτό το στάδιο δεν μπορούμε να αποκλείσουμε οτιδήποτε και όλα τα ενδεχόμενα διερευνώνται».

Κληθείς να αναφέρει κατά πόσον οι ιατροδικαστές που κλήθηκαν στη σκηνή δηλαδή οι Σοφοκλής Σοφοκλέους, Νικόλας Χαραλάμπους και Αγγελική Παπέττα, κατέληξαν σε κάποιο συμπέρασμα, είπε πως «οι ιατροδικαστές μαζί με την Αστυνομία προβαίνουν σε αυτοψία».

Σε ερώτηση κατά πόσον το πτώμα που εντοπίστηκε ήταν δεμένο, ο κ. Ζαχαρίου απάντησε πως δεν μπορεί να δώσει περισσότερες πληροφορίες και σημείωσε πως η ανθρώπινη σορός «βρέθηκε κάτω από πολύ ύποπτες συνθήκες και όλα τα ενδεχόμενα διερευνώνται».

Ερωτηθείς κατά πόσον εντοπίστηκε κάποιο συγκεκριμένο μέσο (όχημα) που ενδεχομένως να μετέφερε το πτώμα στο σημείο όπου βρέθηκε, απάντησε πως «σ’ αυτό το στάδιο δεν μπορούμε να πούμε οτιδήποτε περισσότερο πέραν των όσων έχω αναφέρει».

Σημειώνεται πολίτης είχε ενημερώσει την Πυροσβεστική Υπηρεσία για πυρκαγιά στην περιοχή και όταν κατέβηκε από το αυτοκίνητό του είδε το απανθρακωμένο πτώμα και ειδοποίησε την Αστυνομία. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο πολίτης τηλεφώνησε γύρω στις 19.00 στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για την ύπαρξη πυρκαγιάς που είχε αντιληφθεί σε μπάλα σανού σε χωράφι στη περιοχή Σοφτάδες του χωριού Κιβισίλι, σε απόσταση 200 μέτρων από τη θάλασσα. Όταν ο πολίτης κατέβηκε από το αυτοκίνητό του για να διαπιστώσει από κοντά την έκταση της φωτιάς, αντιλήφθηκε ότι στην μπάλα σανού υπήρχε ένα ανθρώπινο πτώμα που ήταν δεμένο ειδοποίησε την Αστυνομία και επί τόπου έσπευσαν μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας και του ΤΑΕ Αρχηγείου, ο Αστυνομικός Διευθυντής Λάρνακας και μέλη άλλων Υπηρεσιών της Δύναμης.

Η σκηνή έχει αποκλειστεί σε μεγάλη απόσταση, και η περιοχή θα φρουρείται από άνδρες της Αστυνομίας καθ` όλη τη διάρκεια της νύχτας.

ΚΥΠΕ – Φανίτσα Ζαννέττου – Κύπρος/ΛΑΡΝΑΚΑ 09/06/2019 21:16

Πάλμερ σε Τουρκία: Η Κύπρος στρατηγικός εταίρος των ΗΠΑ, έχουμε στην περιοχή 10 πλοία

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: