Μία πλούσια εφημερίδα: X-Men της Marvel, In Style, People και TV ΕΘΝΟΣ με το Έθνος της Κυριακής

Και αυτή την Κυριακή το ΕΘΝΟΣ είναι μία πλούσια εφημεριδα.




Κάθε μήνα τα κόμικ με τους αγαπημένους υπερήρωες της Marvel έρχονται στο Εθνος της Κυριακής, ταυτόχρονα με την κινηματογραφική τους πρεμιέρα.

Πριν χρόνια, η Τζιν Γκρέι κάλεσε μια πανίσχυρη κοσμική οντότητα γνωστή ως η Δύναμη του Φοίνικα σε μια απέλπιδα προσπάθεια να σώσει τους X-Mεν από βέβαιο θάνατο. Υιοθετώντας την ταυτότητα της Τζιν, ο Φοίνικας εξολόθρευσε έναν ολόκληρο πλανήτη προτού οι X-Μεν μπορέσουν, κατά τα φαινόμενα, να καταστρέψουν αυτό το θανάσιμο, αλλόκοσμο πλάσμα.

Όμως, όπως το μυθικό φλεγόμενο πουλί, έτσι και ο Φοίνικας αναγεννήθηκε από τις στάχτες του. Αναζητώντας να επανασυνδεθεί με την Τζιν Γκρέι, επέστρεψε στη Γη, για να ανακαλύψει ότι η πρότερη ξενιστής του δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή. Χωρίς την Τζιν Γκρέι να ελέγχει την απεριόριστη δύναμη του Φοίνικα, θα καταφέρουν οι Χ-Μεν να σταματήσουν για άλλη μια φορά αυτή τη συμπαντική δύναμη θανάτου και καταστροφής;

IN STYLE ΙΟΥΛΙΟΥ
Αθηνά Οικονομάκου Η ηθοποιός και επιχειρηματίας μιλά για τον γιο της, Μάξιμο, το τελευταίο ραντεβού με τον σύζυγό της, Φίλιππο, τα αγαπημένα της σε μόδα και ομορφιά, ενώ μας κλείνει συνωμοτικά το μάτι για όσα ωραία πρόκειται να μας ανακοινώσει σύντομα.

Φιλιώ Μέτση Η blogger που έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του Instagram για το μοναδικό στιλ της, κάνει µια αναδροµή στην εποχή που ζούσε στο Λος Άντζελες και μιλά για τα αγαπημένα της στη μόδα.

Ευγενία Σαμαρά Η ηθοποιός ποζάρει με classy καλοκαιρινά σύνολα, αναδομεί τον όρο shopping therapy και αποκαλύπτει τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια.

Μύρωνας Στρατής Ο τραγουδιστής μιλά για μουσική και μόδα, θυμάται τις πιο άχαρες στιλιστικά στιγμές του, δηλώνει έτοιμος να γίνει μπαμπάς και μας ξεναγεί στην εκπομπή του, Fagaki, στο YouTube.

Ιφιγένεια Πιερίδου Η ηθοποιός της σειράς Το Τατουάζ μας ξανασυστήνεται ως boho μούσα και μιλά για τις εμμονές της στη μόδα και τα επόμενα σχέδιά της.

FOOTWEAR BREEZE

Βρήκαμε για εσάς όλα εκείνα τα παπούτσια που θα κάνουν τις βόλτες σας στην πόλη πιο καλοκαιρινές. Διαλέξτε το trend που σας ταιριάζει μέσα από έξι σελίδες γεμάτες footwear αντικείμενα πόθου.

Βow Like Wow Μπορεί οι κορδέλες και οι φιόγκοι στα μαλλιά να είναι chic στις πασαρέλες, όμως πώς μεταφέρονται στην πραγματική ζωή;

Greek Designers Tο Greek Resort Design 2019 θα παρουσιάσει στην πισίνα του Hilton resort συλλογές με ελληνική υπογραφή. Λίγο πριν από το πιο καλοκαιρινό catwalk, o φακός εστιάζει στα πέντε ελληνικά brands μαγιό που αγαπάμε και τις γυναίκες που κρύβονται πίσω από τις δημιουργίες beachwear.

Φίλιππος Παπασπύρου Ο chef συνεχίζει την ιστορική διαδροµή των εργαστηρίων Papaspirou µε τον πιο γευστικό τρόπο, µας µιλά για τα αγαπηµένα του sweet spots στον πλανήτη και μοιράζετε μαζί μας τις πιο καλοκαιρινές, γλυκές συνταγές του.

ΣΤΟ ΤV ΕΘΝΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Οι πρωταγωνιστές του «Έλα στη Θέση μου» Ευαγγελία Συριοπούλου και Μαρίνος Κόνσολος μιλούν για τη συνεργασία τους και την εξέλιξη της σχέσης τους ως τηλεοπτικό ζευγάρι στην κωμωδία του Alpha.

Αποκάλυψη: Καρέ – καρέ το τέλος του Τατουάζ. Όλα όσα θα συμβούν στο φινάλε της αστυνομικής σειράς του Alpha. Οι εξελίξεις για Ολγα – Στέφανο, Άλεξ – Άννα, Μαργκώ και Ορφέα.

Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Λίλιαν εξαφανίζεται με την Μελίτη προκαλώντας πανικό στη Μαρίνα!

Συνεντεύξεις: Ο Βασίλης Καλλίδης μιλά για τη συνεργασία του με τη Φαίη Σκορδά και την νέα του εκπομπή StrEat Food, η Χριστίνα Τσάφου απαντά αν θα είναι στο νέο «Καφέ της Χαράς» και η Εύη Ιωαννίδου ρίχνει τα βέλη της στο GNTM και αποκαλύπτει τη σχέση της με το Ντάνο.

Ρεπορτάζ: Τα νέα τηλεοπτικά σχέδια του Σάκη Τανιμανίδη μετά το «Survivor», οι αλλαγές που θα κάνει στο «Πρω1νό» η Φαίη Σκορδά και οι εκπλήξεις που έρχονται στο «Χ – Factor» του Open.

Στην ενότητα Life πρωτότυπες ιδέες για να αλλάξετε διακόσμηση στο σπίτι, συνταγές με βερίκοκα και οι αναλυτικές προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια από τη Βίκη Παγιατάκη.

PEOPLE
Κωνσταντίνος Αργυρός «Θα ήθελα να κάνω οικογένεια». Ο αγαπημένος τραγουδιστής αποκαλύπτει τον λόγο που είχε χωρίσει στο παρελθόν από σύντροφό του, ενώ μοιράζεται με το People τη μοναδική σχέση με τα αδέλφια του, τους γονείς του και τη βαθιά πίστη του στον Θεό.

Aγγελική Νικολούλη Μια λάθος ιατρική γνωμάτευση παραλίγο να αποβεί μοιραία για τη μητέρα της γνωστής δημοσιογράφου. Το People αποκαλύπτει μέσα από μαρτυρίες όλο το χρονικό, την απόφαση που πήρε η Αγγελική, αλλά και τα κρίσιμα 24ωρα που έζησε η μητέρα της στο νοσοκομείο.

Γιώτα Νέγκα «Όταν τραγουδάω γίνομαι πάλι 15 ετών». Η γνωστή ερμηνεύτρια μιλάει για τα πέτρινα χρόνια της καριέρας της, θυμάται την απόρριψη από έναν μεγάλο συνθέτη, τον αγώνα που έδωσε μέχρι την καταξίωση και για τον οποίο είναι υπερήφανη.

Κυριάκος Κυριάκος «Είμαι ρομαντικός και αισιόδοξος». Ο επί 20 χρόνια διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξηγεί τους λόγους της παραίτησής του λίγες μόνο ημέρες μετά την κατάκτηση του double από τον ΠΑΟΚ και την πρόκληση να κατέβει υποψήφιος βουλευτής.

Ελένη Βαΐτσου «Δεν ερωτεύομαι κεραυνοβόλα». Η γνωστή πρωταγωνίστρια και παρουσιάστρια του Travelers εξηγεί γιατί είπε το «ναι» στην πρόταση του Χρήστου Ανθόπουλου και την προοπτική να συνεργαστεί και πάλι με τον Αντρέα Γεωργίου.

Kinsey Wolanski Η… θριαμβευτική και ημίγυμνη είσοδός της στον τελικό του Champions League έκλεψε την παράσταση και της χάρισε 2,5 εκατομμύρια followers στο Instagram μέσα σε μόλις δύο 24ωρα!

Αποκλειστικά στο OPEN ο αγώνας Eλλάδα – Ιταλία για τα προκριματικά του Euro 2020

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: