«Κληρώνει» την Τετάρτη για Ολυμπιακό, Ατρόμητο και Άρη στις ευρωπαϊκές τους συμμετοχές

File Photo: Ξεκινούν οι υποχρεώσεις του Ολυμπιακού για το Champions League. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ




Τον πρώτο του ευρωπαϊκό αντίπαλο για την αγωνιστική περίοδο 2019-20 μαθαίνει αύριο το μεσημέρι (19/6, 13:00) ο Ολυμπιακός, καθώς θα πραγματοποιηθεί στη Νιόν η κλήρωση της Β΄ προκριματικής φάσης του Champions League.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στο «μονοπάτι» των μη-πρωταθλητών και θα μπουν στην κληρωτίδα ως ισχυροί, μαζί με τη Βασιλεία, έχοντας ως πιθανούς αντιπάλους την ολλανδική Αϊντχόφεν και την τσέχικη Βικτόρια Πλζεν.

  • Οι πρώτοι αγώνες του β΄ προκριματικού γύρου θα γίνουν στις 23 ή 24 Ιουλίου και οι ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα (30-31/7), με τους νικητές να προκρίνονται στην επόμενη φάση, όπου βρίσκονται ακόμη έξι ομάδες (Πόρτο, Ντιναμό Κιέβου, Μπριζ, Κράσνονταρ, Μπασακσεχίρ, ΛΑΣΚ Λιντς).
  • Οι ηττημένοι συνεχίζουν στα προκριματικά του Europa League.

Δύο ώρες αργότερα (15:00) θα πραγματοποιηθεί στη Νιόν και η κλήρωση για τον β΄ προκριματικό γύρο του Europa League, όπου από ελληνικής πλευράς μπαίνουν στη μάχη ο Ατρόμητος και ο Άρης, αμφότεροι ως ισχυροί.

  • Το πιθανότερο είναι οι δύο ελληνικές ομάδες να τεθούν αντιμέτωπες με αντιπάλους που θα έχουν περάσει από τον α΄ προκριματικό.

Οι αγώνες θα γίνουν στις 25/7 και 1/8 και οι νικητές παίρνουν το εισιτήριο για την γ΄ προκριματική φάση, όπου έχει περάσει απευθείας η ΑΕΚ.

18/06/2019
ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Στις κορυφαίες ξιφομάχους της σπάθης απέδειξαν ότι ανήκουν οι Γεωργιάδου και Γκουντούρα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: