Η Φώφη “έφαγε” και τον Γερουλάνο, μετά τον Βενιζέλο: Τον βάζει “τιμητικά” στο Επικρατείας…

File Photo: Ο Παύλος Γερουλάνος. Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ




Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Κίνημα Αλλαγής μετά τη μετωπική σύγκρουση της προέδρου Φώφης Γεννηματά και του πρώην προέδρου Ευάγγελου Βενιζέλου και την αποχώρηση του δεύτερου από το κόμμα.

Έγινε γνωστό ότι η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ δεν προτίθεται να συμπεριλάβει τον Παύλο Γερουλάνο στα ψηφοδέλτια της Α’ Αθηνών στις επερχόμενες εθνικές εκλογές, αναφέρει σε δημοσίευμά της η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ.

  • Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο κ. Γερουλάνος δέχτηκε την απόφαση της κυρίας Γεννηματά και αντ’ αυτού πρότεινε να βρίσκεται τιμητικά στην τελευταία θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας του κόμματος.
  • «Αυτή τη θέση την προορίζω για άλλον», του απάντησε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, υπονοώντας ότι λίγη ώρα αργότερα θα την πρότεινε στον Ευάγγελο Βενιζέλο. Αντιπρότεινε, λοιπόν, στον Παύλο Γερουλάνο την προτελευταία θέση στο Επικρατείας, εκείνος τη δέχθηκε και έτσι ολοκληρώθηκε η συνάντησή τους.

Όταν, ωστόσο, ο Ευάγγελος Βενιζέλος ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από το ΚΙΝΑΛ, ο κ. Γερουλάνος επανέφερε το αίτημά του για την τελευταία θέση στο Επικρατείας, αίτημα το οποίο αυτή τη φορά έγινε δεκτό από την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ.

Η επιλογή Καμίνη σηματοδοτεί πολιτικά την απόφαση για διεύρυνση του χώρου, λέει το ΚΙΝΑΛ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: