Εμεινε στη μέση… ο Μέσι: Στα όρια της απαξίωσης η Αργεντινή, στο 1-1 με την Παραγουάη

Με πρόωρο αποκλεισμό κινδυνεύει η Αργεντινή. EPA, Juan Ignacio Roncoroni




Τα όρια της ποδοσφαιρικής απαξίωσης αγγίζει πλέον η εθνική ομάδα της Αργεντινής. Ούτε η αλλαγή προπονητή, ούτε το βελτιωμένο κλίμα στα αποδυτήρια, αλλά ούτε και το κίνητρο της κατάκτησης μίας διεθνούς διοργάνωσης από τον Λιονέλ Μέσι, κατάφεραν να φέρουν την… αλλαγή στην «αλμπισελέστε» που συνεχίζει να απογοητεύει τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους.

Ο «Λίο και η παρέα του» κινδυνεύουν, πλέον, με πρόωρο αποκλεισμό από το Κόπα Αμέρικα, καθώς για την 2η αγωνιστική της διοργάνωσης, που φιλοξενείται στην Βραζιλία, έμεινε στο 1-1 με την Παραγουάη, σε συνέχεια της «καθαρής» ήττας στην πρεμιέρα από την Κολομβία.

Οι Παραγουανοί προηγήθηκαν στο 37ο λεπτό με τον Σάντσες, αλλά ο κορυφαίος παίκτης του πλανήτη, ισοφάρισε στο 57′ σε 1-1. Πέντε λεπτά αργότερα η Παραγουάη έχασε σπουδαία ευκαιρία να προηγηθεί, όταν ο Ντερλίς Γκονζάλες αστόχησε από την άσπρη βούλα.

Πλέον, για να πάρει την 2η θέση στον 2ο όμιλο της διοργάνωσης χρειάζεται νίκη επί του Κατάρ -στην 3η και τελευταία αγωνιστική του ομίλου- και παράλληλα να μην νικήσει η Παραγουάη τη -βαθμολογικά- αδιάφορη, Κολομβία, που έχει ήδη εξασφαλίσει το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (Λιονέλ Σκαλόνι): Αρμάνι, Ταλιαφίκο, Οταμέντι, Πετσέλα, Κάσκο, Ντε Πάουλ (87` Σουάρες), Παρέδες, Λο Σέλσο, Περέϊρα (46` Αγουέρο), Μαρτίνες (67` Ντι Μαρία), Μέσι.

ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ (Εντουάρντο Μπερίτσο) : Φερνάντες, Πίρις, Γκόμες, Αρθαμέντια, Αλόνσο, Ροντρίγκο Ρόχας, Σάντσες, Γκονζάλες (90` Εσκομπάρ), Ματίας Ρόχας, Αλμιρόν (87` Ορτίθ), Σανταντέρ (72` Ρομέρο).

Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Αρης με ΑΕΛ Λεμεσού για το Europa League: Με Κρακοβία ή Ντουναϊσκα Στρέντα ο Ατρόμητος

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: