Έχασε την ευκαιρία πρόκρισης στο Κόπα Αμέρικα Ουρουγουάη: Ισόπαλη 2-2 με Ιαπωνία

Ουρουγουάη – Ιαπωνία 2-2. EPA, JOSE MENDEZ




Την ευκαιρία να εξασφαλίσει την πρόκριση για τη συνέχεια του Κόπα Αμέρικα έχασε τα ξημερώματα η Ουρουγουάη, καθώς για την 2η αγωνιστική της διοργάνωσης, που φιλοξενείται στην Βραζιλία, έμεινε στο 2-2 με την Ιαπωνία.

Πρωταγωνιστής για τους Ασιάτες, που είναι προσκεκλημένοι στο τουρνουά -όπως και το Κατάρ- ήταν ο 22χρονος Κόγι Μιγιόσι, ο οποίος έδωσε δύο φορές προβάδισμα στους Ιάπωνες (25`, 59`) με τους Λατίνους, να ισοφαρίζουν δις, αρχικά με τον Σουάρες (31`) και τελικά με τον Χιμένες (66`).

Πλέον η πρώτη θέση του ομίλου, θα κριθεί ανάμεσα στην Ουρουγουάη και στην -κάτοχο του τίτλου Χιλή-. Η «σελέστε» έχει τέσσερις βαθμούς, ενώ η Χιλή έχει τρεις αλλά και δύο αγώνες λιγότερους, εκ των οποίων αυτός για την τρίτη και τελευταία αγωνιστική, με αντίπαλο την Ουρουγουάη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ (Οσκαρ Ταμπάρες): Μουσλέρα, Λαξάρτ (28` Γκοζάλες), Χιμένες, Γκοντίν, Κάσερες, Λοδέϊρο (73` Βαλβέρδε), Μπεντανκούρ, Τορέιρα, Νάντες (60` Αρασκετα), Σουάρες, Καβάνι.

ΙΑΠΩΝΙΑ (Χαϊμέ Μοριγιάσου): Καβασίμα, Ιτακούρα, Τομιγιάσι, Ναομίτσι Ουέντα, Ιβάτα (87` Τατσούτα), Σουτζιόκα, Νακαγίμα, Σιμπασάκι, Αμπε (67` Αγιάσι Ουέντα), Μιγιόσι (83` Κούμπο), Οκαζάκι.

Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ο Τσιτσιπάς για πρώτη φορά στα προημιτελικά του ιστορικού τουρνουά Queen’s στο Λονδίνο

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: