Δίωρη κατάθεση του Νεϊμάρ για την κατηγορία βιασμού: Πήγε με αναπηρικό αμαξίδιο

Brazilian soccer player Neymar (C) arrives at the Police Station of Repression of Cybercrimes (DRCI) in Jacarezinho, Rio de Janeiro. EPA, MARCELO SAYAO




Νωρίτερα του αναμενόμενου, απολογήθηκε ο Νεϊμάρ στις Αρχές της Βραζιλίας υπερασπιζόμενος τον εαυτό του για την κατηγορία βιασμού, που έχει στα χέρια της η αστυνομία από την 26χρονη Ναϊλα Ντε Σόουζα Τριντάντε.

Ο Βραζιλιάνος άσος, επρόκειτο να βρεθεί σήμερα στις αρμόδιες Αρχές και να τοποθετηθεί για την υπόθεση, όμως επέλεξε το απόγευμα της Πέμπτης (σ.σ. ώρα Βραζιλίας) για να δώσει «το παρών» στην Πολιτική Αστυνομία του Ρίο Ντε Τζανέϊρο.

Ο Νεϊμάρ έφθασε στο κτήριο της Αστυνομίας με ένα μικρό βαν και βγήκε στηριζόμενος σε πατερίτσες, λόγω του πρόσφατου τραυματισμού του στον δεξιό αστράγαλο.

Όπως ήταν φυσικό, τον περίμεναν δεκάδες δημοσιογράφοι και τηλεοπτικά συνεργεία, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί συνωστισμός. Σε τέτοιο σημείο, μάλιστα, που η κεντρική πόρτα του κτηρίου σχεδόν κατεστράφη.

Ο 27χρονος επιθετικός, που θα μείνει εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα και κατά συνέπεια θα χάσει το Κόπα Αμέρικα, κάθισε σε αναπηρικό αμαξίδιο και μπήκε στο αρμόδιο γραφείο ηλεκτρονικού εγκλήματος, δίνοντας για περίπου δύο ώρες την δική του εκδοχή για το συμβάν.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι σε περίπτωση που κριθεί ένοχος, ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ, αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης από ένα έως πέντε έτη.

Κατά την έξοδο του από το κτήριο της Πολιτικής Αστυνομίας, ο Νεϊμάρ μίλησε στους δημοσιογράφους, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη. Αισθάνομαι ιδιαίτερα αγαπητός».

Δηλώσεις έκανε και η δικηγόρος του, Μάϊρα Φερνάντες: «Ο Νεϊμάρ ήθελε να έλθει το συντομότερο δυνατό για να δώσει τις απαντήσεις του. Θα αποδείξουμε την αθωότητα του πελάτη μας».

ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ρίο ντε Ζανέιρο, Βραζιλία

 

Ο Κασίγιας αρνήθηκε να τιμηθεί από την ισπανική ομοσπονδία: Τί γράφει ο Τύπος της χώρας

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: