Δίνει 100 εκατ. και Κουτίνιο για τον Νεϊμάρ η Μπαρτσελόνα, το σκέφτεται η Παρί

File Photo: Μπαρτσελόνα και Νειμάρ θέλουν να συνεργαστούν πάλι. EPA, Marcelo Chello




Οριστικό διαζύγιο μεταξύ Νεϊμάρ και Παρί Σεν Ζερμέν βλέπει η εφημερίδα «Sport» της Βαρκελώνης, σημειώνοντας ότι ο Βραζιλιάνος επιθετικός θα αποχωρήσει από τον γαλλικό σύλλογο αυτό το καλοκαίρι και θέλει να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα!

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο σχετικό δημοσίευμα, ο Νεϊμάρ έχει κουραστεί από τις ευρωπαϊκές αποτυχίες της Παρί και αντιλαμβάνεται ότι πρέπει να επιστρέψει στην πρωταθλήτρια Ισπανίας, κάνοντας γνωστή αυτή την απόφαση στη διοίκηση της γαλλικής ομάδας από τον περασμένο μήνα.

Σύμφωνα πάντα με το σχετικό ρεπορτάζ, οι Καταλανοί προσφέρουν 100 εκατ. ευρώ και τον Φιλίπε Κουτίνιο ως αντάλλαγμα προκειμένου να πείσουν την Παρί να συναινέσει στην παραχώρησή του.

Εκτός, όμως, από τον Κουτίνιο, οι «μπλαουγκράνα» προτείνουν ως ανταλλάγματα και τους Σαμουέλ Ουμτιτί και Ιβάν Ράκιτιτς. Όμως, σε περίπτωση που η Παρί επιλέξει παραπάνω από ένα έμψυχα ανταλλάγματα, τότε το χρηματικό ποσό θα πέσει αρκετά κάτω από τα 100 εκατ. ευρώ.

Ο 27χρονος διεθνής επιθετικός έφυγε από τη Μπάρτσα το καλοκαίρι του 2017, έχοντας κοστίσει 222 εκατ. ευρώ. Με την Παρί έχει ο Νεϊμάρ έχει παίξει σε 58 ματς, έχει σημειώσει 51 γκολ, ενώ μετρά 29 ασίστ. Με τη Μπαρτσελόνα από το 2013 μεχρι το 2017 είχε 186 συμμετοχές, σημείωσε 105 γκολ, ενώ μοίρασε 76 ασίστ.

Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Έχασε την ευκαιρία πρόκρισης στο Κόπα Αμέρικα Ουρουγουάη: Ισόπαλη 2-2 με Ιαπωνία

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: