Δεν ήταν η στιγμή μας … θα επιστρέψουμε, είπε η Τότεναμ: Η 4η ομάδα χωρίς γκολ σε τελικό

«Το ταξίδι ήταν εκπληκτικό, οι αναμνήσεις θα μείνουν μαζί μας για μια ζωή. Δεν ήταν η στιγμή μας, αλλά μόλις τώρα αρχίζουμε…». @SpursOfficial




Η Τότεναμ μπορεί να έχασε στον τελικό του Champions League, αλλά όπως ανάρτησε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης είναι έτοιμη να… επιστρέψει για να φτάσει μέχρι την κορυφή.

«Το ταξίδι ήταν εκπληκτικό, οι αναμνήσεις θα μείνουν μαζί μας για μια ζωή. Δεν ήταν η στιγμή μας, αλλά μόλις τώρα αρχίζουμε… ας ευχαριστούμε για τη στήριξη, ελπίζουμε να σας κάναμε περήφανους.

Είμαστε η Τότεναμ, θα επιστρέψουμε…», αναφέρουν χαρακτηριστικά


Η Τότεναμ, η 4η ομάδα που δεν πετυχαίνει γκολ σε τελικό Champions League

Η Τότεναμ δεν κατάφερε να γίνει η σταχτοπούτα του Champions League. Στον πρώτο τελικό στην Ιστορία της δεν συνδυάστηκε με νίκη, καθώς γνώρισε την ήττα με 2-0 από την Λίβερπουλ.

  • Οι «πετεινοί» παράλληλα έσπασαν μια παράδοση 8 τελικών όπου και οι δύο ομάδες πετύχαιναν γκολ. Μάλιστα η Τότεναμ έγινε η 4η ομάδα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση που δεν βρήκε δίχτυα.

Τελευταία φορά που δεν είχε σκοράρει ομάδα στον τελικό του Champions League ήταν το 2010 όταν η Μπάγερν Μονάχου ηττήθηκε με 2-0 από την Ιντερ. Ένα χρόνο νωρίτερα με το ίδιο σκορ είχε χάσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Μπαρτσελόνα.

Τη σεζόν 2003-04 η Πόρτο είχε νικήσει με 3-0 τη Μονακό του Ακη Ζήκου.

02/06/2019 12:31
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

 

Στην κορυφή της Ευρώπης η Λίβερπουλ με έξι αστέρια μετά τη νίκη με 2-0 επί της Τότεναμ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: