Δείτε τα μηχανογραφικά των πανελλαδικών που αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του υπουργείου

File Photo: Μαθητές συμμετέχουν σε Πανελλαδικές Εξετάσεις. ΑΠΕ-ΜΠΕ, Παντελής Σαίτας




Αναρτήθηκαν μία ημέρα πριν από την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων τα μηχανογραφικά δελτία στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας www.minedu.gov.gr, στο σύνδεσμο ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.

Η συμπλήρωση του μηχανογραφικού θα γίνει τον Ιούλιο και αφού πρώτα οι μαθητές μάθουν τους βαθμούς που κατέκτησαν στις εξετάσεις.

Οι υποψήφιοι μπορούν να μελετήσουν ή/και να εκτυπώσουν το μηχανογραφικό δελτίο που τους ενδιαφέρει και συγκεκριμένα:

– το μηχανογραφικό δελτίο ΓΕΛ 2019 με τα 4 Επιστημονικά Πεδία, για τους υποψήφιους που συμμετέχουν στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις ΓΕΛ και για τους υποψήφιους του 10% των θέσεων εισακτέων, χωρίς νέα εξέταση, με τελευταίο έτος συμμετοχής στις Πανελλαδικές Εξετάσεις έτους 2018 1_ΜΗΧΑΝΟΓΡ_2019_4_ΠΕΔΙΑ_ΕΝΙΑΙΟ.

– το μηχανογραφικό δελτίο ΓΕΛ 2019 με τα 5 Επιστημονικά Πεδία, μόνο για το 10% των θέσεων εισακτέων, χωρίς νέα εξέταση, για τους υποψήφιους που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις έτους 2017 2_ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ_2019_5_ΠΕΔΙΑ_ΕΝΙΑΙΟ.

– το μηχανογραφικό δελτίο ΕΠΑ.Λ. 2019 για τους υποψήφιους που συμμετέχουν στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις ΕΠΑ.Λ. και για τους υποψήφιους του 10% των θέσεων εισακτέων, χωρίς νέα εξέταση, με τελευταία έτη συμμετοχής στις Πανελλαδικές Εξετάσεις ΕΠΑ.Λ. το 2017 και το 2018 ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ_ΔΕΛΤΙΟ_ΕΠΑ.Λ._2019.

Για τη διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής του μηχανογραφικού δελτίου, θα ακολουθήσει αναλυτική ενημέρωση από το υπουργείο.

HELLASJOURNAL

Ανοίγει η αυλαία των πανελλαδικών την Πέμπτη: Πρεμιέρα κάνουν οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: