File Photo: Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο ΟΑΚΑ, όπου ο Ολυμπιακός δεν προσήλθε, για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. ΑΠΕ ΜΠΕ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ




Χαμόγελα φέρνει στην ηγεσία του Παναθηναϊκού η ολοένα μεγαλύτερη πιθανότητα να λυθεί το πρόβλημα του γηπέδου του Τριφυλλιού στον Βοτανικό.

  • Την προηγούμενη Τρίτη, ο «ισχυρός άνδρας» της «πράσινης» ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, συνοδευόμενος από μέλη του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, είχε συνάντηση με το νέο δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, δίνοντας συνέχεια στο θετικό κλίμα που είχε δημιουργηθεί από τις συζητήσεις που είχαν προηγηθεί με κυβερνητικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Η συνάντηση για το έργο του Βοτανικού έγινε σε εξαιρετικό κλίμα, ενώ ταύτιση απόψεων υπήρξε στη χρηματοδότηση του έργου, κομμάτι το οποίο αποτελούσε «αγκάθι».

  • Στη συνάντηση συζητήθηκε η προοπτική του γηπέδου του ποδοσφαιρικού τμήματος του «τριφυλλιού», οι εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη, αλλά το κλειστό γήπεδο μπάσκετ, που αποτέλεσε προαπαιτούμενο όρο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Με το τέλος της συζήτησης υπήρξε -τουλάχιστον σε προφορικό επίπεδο- συμφωνία, αλλά και διάθεση να ξεπεραστούν αυτή τη φορά τα εμπόδια του παρελθόντος.

Ωστόσο, τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μετά τις 7 Ιουλίου, από την Κυβέρνηση που θα προκύψει μετά τις εκλογές, καθώς για να ανάψει και επίσημα το «πράσινο φως», να υπάρξουν ανακοινώσεις και να οριστεί ένα χρονοδιάγραμμα έργου για τον Βοτανικό χρειάζεται η σύμφωνη γνώμη του πρωθυπουργού.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο Ρονάλντο και φέτος οικογενειακώς στη Μεσσηνία για διακοπές [εικόνες]

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: