Άσχημο ξεκίνημα Τσιτσιπά στο Libema Open: Ήττα στον πρώτο αγώνα για την φετινή σεζόν

File Photo: Ο Έλληνας τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς παίζει με τον Ελβετό Σταν Ουορίνκα κατά τη διάρκεια του 16ου αγώνα στο τουρνουά τένις Ρολάν Γκαρός, Παρίσι, Γαλλία. EPA, CAROLINE BLUMBERG




Μία δυσάρεστη έκπληξη επιφύλαξε στον Έλληνα τενίστα Στέφανο Τσιτσιπά η πρεμιέρα του Libema Open, στο οποίο έδωσε και τον πρώτο αγώνα του στο γρασίδι για την φετινή σεζόν.

  • Ο 20χρονος Έλληνας τενίστας, Nο 6 στην παγκόσμια κατάταξη, μπήκε ως Nο 1 του ταμπλό στο ολλανδικό τουρνουά και έτσι πέρασε χωρίς αγώνα στον Β’ γύρο, όπου αντιμετώπισε τον Νίκολας Γιάρι, Nο 60 στον κόσμο.
  • Ο 23χρονος Χιλιανός πήρε το πρώτο σετ με 6-4, ο Τσιτσιπάς «απάντησε» στο δεύτερο σετ με 6-3 και στο τρίτο σετ ο Γιάρι «έσπασε» αρχικά το σερβίς του Έλληνα άσου, αμέσως μετά υπερασπίστηκε με επιτυχία το δικό του και από εκεί και πέρα, γκέιμ προς γκέιμ, έφτασε στο τελικό 6-4, που του έδωσε τη νίκη και την πρόκριση μετά από δύο ώρες αγώνα.

Στον Γ’ γύρο, ο Γιάρι θα αντιμετωπίσει το νικητή της αναμέτρησης μεταξύ του 32χρονου Γάλλου Ρισάρ Γκασκέ (νο 42) και του 31χρονου Μιχαϊλ Κουκούσκιν από το Καζακστάν (νο 47).

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σειρά αναμετρήσεων έχει μπροστά του o Τσιτσιπάς: Το μήνυμά του στα social media

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: