Αποσύρθηκε η καταγγελία για την υπόθεση βιασμού εναντίον του Κριστιάνο Ρονάλντο

File Photo: Portugal player Cristiano Ronaldo in action during a training session of the Portuguese National Soccer Team in preparation for the Final Phase of the UEFA Nations League. EPA, JOSE COELHO




Αποσύρθηκε η καταγγελία για σεξουαλική επίθεση και βιασμό εναντίον του Κριστιάνο Ρονάλντο στις Ηνωμένες Πολιτείες, σύμφωνα με το Blooomberg.

Η απόσυρση της κατηγορίας κατατέθηκε τον περασμένο μήνα στο κρατικό δικαστήριο της Νεβάδα στο Λας Βέγκας, όπου όμως δεν είναι σαφές εάν η καταγγέλλουσα κατέληξε σε συμφωνία με τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή.

  • Τον περασμένο Σεπτέμβριο, η αστυνομία του Λας Βέγκας αποφάσισε να ανοίξει εκ νέου μια έρευνα βιασμού που αφορά τον Κριστιανο Ρονάλντο.

Το συμβάν χρονολογείται από τις 13 Ιουνίου 2009, όταν η Κάθριν Μαγιόργκα, τώρα 34 ετών δασκάλα, ανέφερε ότι είχε βιαστεί σε ένα δωμάτιο στο ξενοδοχείο Palms.

  • Μια καταγγελία επικυρωμένη από νοσοκομειακές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε το θύμα.
  • Ωστόσο, ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Λας Βέγκας εξήγησε από την καταγγελία απουσίαζε το όνομα του εικαζόμενου επιτιθέμενου. Η εκδοχή της Μαγιόρκα ήταν διαφορετική, εξηγώντας ότι ανέφερε το όνομα του CR7 στην αστυνομία λίγες εβδομάδες μετά το συμβάν.

Το 2010, ωστόσο, η κοπέλα αποφάσισε να συνάψει εξωδικαστική συμφωνία με τον Ρονάλντο. Σε αντάλλαγμα για 375.000 δολάρια θα δεσμευόταν να διατηρεί τη σιωπή. Όμως, τον Απρίλιο του 2017 η Κάθριν ανακάλυψε ότι η ιστορία της αποκαλύφθηκε από τα Football Leaks.

  • Έτσι, αποφάσισε να ασκήσει αγωγή κατά του Κριστιάνο Ρονάλντο, κατηγορώντας τον για «εξαναγκασμό, απάτη, την κατάχρηση εξουσίας σε βάρος ευάλωτων άτομων, δυσφήμηση, παραβίαση συμφωνίας».

Κατηγορίες για τις οποίες ο Κριστιάνο Ρονάλντο υπερασπίστηκε πάντα τον εαυτό του: «Ανυπομονώ για την έκβαση οποιωνδήποτε ερευνών. Σθεναρά αρνούμαι τις κατηγορίες εναντίον μου. Ο βιασμός είναι ένα απαράδεκτο έγκλημα που στρέφεται εναντίον σε ότι εγώ πιστεύω».

Τελικά κοπέλα που ισχυριζόταν πως την είχε βιάσει πριν από 10 χρόνια ο Κριστιάνο Ρονάλντο , φαίνεται πως απέσυρε την καταγγελία και η υπόθεση έκλεισε.

05/06/2019
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ρώμη, Ιταλία

 

Στην τακτική ρίχνει το βάρος ο Αναστασιάδης ενόψει των αγώνων με Ιταλία και Αρμενία

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: