Απογοητεύμενος με την ακύρωση του WOGG ο Πετρούνιας: Θα διοργανώσω ισάξιο event

File Photo: Απογοητευμένος από την ακύρωση του WORLD OUTDOOR GYMNASTICS GALA που ήταν προγραμματισμένο να γίνει στην Ελλάδα, εμφανίστηκε ο Λευτέρης Πετρούνιας. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ




Απογοητευμένος από την ακύρωση του WORLD OUTDOOR GYMNASTICS GALA (WOGG) που ήταν προγραμματισμένο να γίνει στην Ελλάδα στις 7 Ιουλίου, εμφανίστηκε ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Με αποκλειστική δήλωσή του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ), ο άρχοντας των κρίκων, είπε ότι η συγκεκριμένη εξέλιξη τον λυπεί ιδιαίτερα, δεσμεύτηκε όμως ότι οι φίλοι της γυμναστικής και του αθλητισμού στη χώρα μας, θα έχουν την ευκαιρία σύντομα, να δουν ένα event ισάξιο ενός τελικούς παγκοσμίου πρωταθλήματος! Χρονικά, η συγκεκριμένη εκδήλωση θα γίνει πριν γεννήσει η σύντορφός του, Βασιλική Μιλλούση (σ.σ. είναι ήδη πέντε μηνών) και πιθανότατα στο Γαλάτσι.

  • «Είμαι ένας αθλητής που έχω δώσει στον κόσμο να καταλάβει ότι ονειρεύομαι για τη γυμναστική και συγκεκριμενα για τη γυμναστική στην Ελλάδα, θα πω ότι η συγκεκριμένη εξέλιξη με λυπεί ιδιαίτερα. Η απογοήτευση είναι τεράστια, τόσο για μένα όσο και για όλον τον κόσμο που αγαπάει τη γυμναστική. Δεν μπορώ να καταλάβω τους λόγους για τους οποίους συνέβη κάτι τέτοιο.

Πέρα από τις εκλογές, που εκ των πραγμάτων εμπόδιζαν τη διεξαγωγή του στην ίδια ημερομηνία. Αυτό που δεσμεύομαι προσωπικά είναι να φέρω το άθλημα στην Ελλάδα, να το δουν ζωντανά. Έχω κάτι στο μυαλό μου, το οποίο θα ανακοινώσω εν ευθέτω χρόνο. Θα είναι ένα τεράστιο event, για μένα αλλά και για τον κόσμο», είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Ολυμπιονίκης και τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, Λευτέρης Πετρούνιας.

  • Διευκρίνησε ότι το event θα γίνει μάλλον πριν από τη γέννηση του παιδιού του, στην Αθήνα και πιθανότατα στο Γαλάτσι, ενώ τόνισε με έμφαση πως δεν θα έχει καμμία σχέση με το WOGG.

«Δεν θέλω να έρθω σε καμία αντιπαράθεση με το WOGG. Καθαρά και μόνο για την αγάπη που τρέφω στο άθλημα θέλω να δώσω στον κόσμο να παρακολουθήσει δια ζώσης ότι ακριβώς παρακολουθεί σε έναν τελικό παγκοσμίου πρωταθλήματος. Εδώ, στην Ελλάδα. Αυτός είναι ο σκοπός. Ελπίζω να τα καταφέρω. Αρκεί να είμαι υγιής», κατέληξε ο κορυφαίος αθλητής των κρίκων παγκοσμίως την τελευταία πενταετία.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πέθανε στα 65 χρόνια του ο Δημήτρης Μαυρίκης: Από τη Νομική, στον Πανιωνίο

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: