Αντίδραση Γρηγοράκου για εξελίξεις ΚΙΝΑΛ: Λύση, επικεφαλής ο Βενιζέλος, δεύτερος ο Καμίνης

File Photo: Ο βουλευτής του ΔΗΣΥ Λεωνίδας Γρηγοράκος μιλάει στη συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων «Συνέργειες Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με τα Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, Παλλημνιακό Ταμείο και άλλες διατάξεις», στην Ολομέλεια της Βουλής, Αθήνα. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ




Έντονα αντέδρασε ο βουλευτής Λακωνίας του Κινήματος Αλλαγής, Λεωνίδας Γρηγοράκος, στην αποχώρηση ή αποπομπή για άλλους του Ευάγγελου Βενιζέλου από το κόμμα μετά τη συνάντηση που είχε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ με την επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, αναφέρει σε δημοσίευμά της η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ.

  • Ο κ. Γρηγοράκος, ο οποίος θα δώσει το «παρών» στην κοινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ, την Τρίτη, (στις 16:00 Κάραβελ) αναμένεται να θέσει το σχετικό θέμα όπως και άλλα στελέχη και βουλευτές του ΚΙΝΑΛ.
  • Ο ίδιος μιλώντας στο thema 104,6 ανέφερε πως η λύση στη συγκεκριμένη κρίση είναι να τοποθετηθεί ο κ. Βενιζέλος στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας του κόμματος και ο Γιώργος Καμίνης στη δεύτερη.

«Αυτή είναι η μόνη λύση. Αλλιώς οδηγούμαστε σε πλήρη αποδιοργάνωση και αποσύνθεση», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Θύμα σκοπιμότητας της Γεννηματά απαντά ο Βενιζέλος: «Δεν ήξερα καν γιατί με κάλεσε»

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: