Αναστάτωση για την υγεία του Μαραντόνα μετά από δημοσιεύματα στον Τύπο

File Photo: Ο πρώην πρωταθλητής ποδοσφαίρου της Αργεντινής Ντιέγκο Μαραντόρα (L-back, μερικώς καλυμμένος) απαντά σε ερωτήσεις του τύπου από ένα αυτοκίνητο καθώς βγαίνει από την κλινική Olivos. EPA,JUAN IGNACIO RONCORONI




Ημέρα αρνητικής φημολογίας σχετικά με την υγεία του Ντιέγκο Μαραντόνα, ήταν η χθεσινή. Ειδικότερα, η εφημερίδα «Crónica» ανέφερε σε σχετικό δημοσίευμα, πως ο διάσημος Αργεντινός πάσχει από «νευρολογικά προβλήματα και βρίσκεται στις αρχές της νόσου Αλτσχάιμερ».

Αμεση ήταν η αντίδραση του φίλου και δικηγόρου του «Ντιεγκίτο», Ματίας Μόρλα, ο οποίος διέψευσε κατηγορηματικά ότι ισχύει κάτι τέτοιο, στοιχείο που φαίνεται να επιβεβαιώνεται και από το σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας «Clarin», που ασχολείται αμιγώς με την ιατρική πλευρά της υπόθεσης.

«Ο κ. Ντιέγκο Μαραντόνα ακολουθεί θεραπεία, προκειμένου να αντιμετωπίσει την δυσκολία διατήρησης του ύπνου. Το πρόβλημα αυτό, υφίσταται αρκετά χρόνια και απαιτεί, σε ετήσια βάση, εκτεταμένη νευρολογική μελέτη και σχετικές εξετάσεις, όπως μαγνητική τομογραφία, ηλεκτροεγκεφαλογράφημα και γνωστικών τεστ νευρολογικής φύσεως. Σήμερα, παρατηρείται συστηματική βελτίωση» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην σχετική ιατρική έκθεση που υπογράφεται από τον ιατρό, Λεοπόλδο Λούκε της Νευροχειρουργικής Κλινικής «Olivos».

Για την υγεία του «Ντιεγκίτο», μίλησε και μία από τις κόρες του, η Ντάλμα: «Όταν τον είδα, ήταν καλά. Δεν ξέρω κάτι για όλα τα πράγματα που λένε. Τα άκουσα με φρίκη και η αλήθεια είναι ότι επικοινώνησα μαζί του αμέσως, γιατί φοβήθηκα. Είμαστε και οι δύο πολύ θυμωμένοι με αυτά που γράφτηκαν».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διακοπή στον αγώνα του Τσιτσιπά με τον Έντμουντ στο Queen’s (video)

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: