Άλλος για Χίο τράβηξε κι άλλος για… Γερμανία: Άσυλο ζήτησε η σύζυγος του Σεΐχη του Ντουμπάι

File Photo: Ο Σεΐχης του Ντουμπάι, Mohammed bin Rashid Al Maktoum. EPA, ALI HAIDER




Μια περίεργη ιστορία εξελίσσεται τις τελευταίες ώρες στο Ντουμπάι, καθώς η σύζυγος του Σεΐχη της αραβικής χώρας φέρεται να έχει δραπετεύσει, επειδή η ζωή της βρισκόταν σε κίνδυνο!

Συγκεκριμένα, η 45χρονη Πριγκίπισσα Haya θεωρείται ότι άφησε τον σύζυγο της, Mohammed Bin Rashid al-Maktoum “στα κρύα του λουτρού” και ζήτησε άσυλο στη Γερμανία.

Από την πλευρά του, ο Σεΐχης έγραψε μια οργισμένη επιστολή, καταγγέλλοντας την σύζυγό του για προδοσία και απιστία! Στο μεταξύ, σύμφωνα με όσα ανέφερε η Radha Stirling, Διευθύνουσα Σύμβουλος μιας ΜΚΟ του Ντουμπάι για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, ο Οργανισμός είχε λάβει αρκετές αναφορές το προηγούμενο διάστημα σχετικά με την πρόθεση της Πριγκίπισσας να δραπετεύσει από το αραβικό κράτος.

«Κάθε φορά που κάποιος κάνει αίτηση για πολιτικό άσυλο, αυτό, προφανώς, συμβαίνει επειδή η ζωή του είναι σε κίνδυνο και επειδή έχει υποστεί σοβαρές παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του. Γνωρίζουμε ήδη ότι Πριγκίπισσα Latifa, κόρη του Σεΐχη, εγκατέλειψε τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα αναζητώντας άσυλο, καθώς έχει υποστεί κακοποίηση στα χέρια του πατέρα της.

Τώρα, φαίνεται, πως και η πριγκίπισσα Haya, σύζυγος του Σεΐχη, έχει επίσης εγκαταλείψει τη χώρα και κατέφυγε στη Γερμανία» σχολίασε η Stirling.

Επιπλέον, φημολογείται πως η Πριγκίπισσα – πέραν της Γερμανίας – έχει αναζητήσει καταφύγιο και στο Ηνωμένο Βασίλειο και κατοικεί, ήδη, σε μια μυστική τοποθεσία στο Λονδίνο.

Πηγή: protothema.gr

Το τρέμουλο της Μέρκελ είναι πιθανό να δημιουργήσει πολιτικά προβλήματα στη Γερμανία;

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: