Τραμπουκισμούς από τον Μαρινάκη σε εκλογικό περίπτερο στον Πειραιά, καταγγέλλουν οι ΑΝΕΛ

File Photo: O πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος (1-Δ) , ο βουλευτής Κώστας Ζουράρης (Κ) και ο Νίκος Μαυραγάνης (Α). ΑΠΕ-ΜΠΕ, Αλέξανδρος Μπελτές




«Άλλος ένας τραμπουκισμός ενάντια στους Ανεξάρτητους Έλληνες. Βλέπετε εμείς είμαστε, που ενοχλούμε! Χθες το απόγευμα στις 6.00 φαίνεται να εμφανίσθηκε ο κ. Μαρινάκης με την… ογκώδη συνοδεία του στο εκλογικό περίπτερό μας στο Πασαλιμάνι και απαίτησε, καθυβρίζοντας στελέχη, που παρευρίσκονταν εκεί, να κλείσει παράνομα και αντιδημοκρατικά το περίπτερό μας, που λειτουργεί νόμιμα.

  • Φυσικά εισέπραξε αρνητική απάντηση από τα στελέχη μας και μετά από μισή ώρα περίπου αποχώρησε συνεχίζοντας την απρεπή συμπεριφορά του. Λίγες ώρες μετά, κατά τη διάρκεια της νύχτας, το περίπτερό μας δέχθηκε βανδαλιστική επίθεση… Τυχαίο;». Αυτό αναφέρει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Νίκος Μαυραγάνης.

«Ωστόσο, πρέπει να γνωρίζουν όλοι, ότι οι τραμπουκισμοί δεν μας πτοούν και σκληρή απάντηση σε αυτούς θα δοθεί από τον ίδιο το λαό την Κυριακή το βράδυ… » καταλήγει στη δήλωσή του, ο Ν. Μαυραγάνης.

24/05/2019 13:33
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Μιλάνε για δήθεν ντέρμπι, αλλά το κόλπο πάλιωσε, είπε η Γεννηματά: Ζήτησε καθαρή εντολή

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: