Tο Μουσείο Ελευθερίου Βενιζέλου στα Χανιά γιορτάζει τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων

File Photo: Mε δύο εκδηλώσεις η Οικία – Μουσείο Ελευθερίου Βενιζέλου στα Χανιά εορτάζει και φέτος τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων (17-18 Μαΐου). Πηγη Wikipedia




Mε δύο εκδηλώσεις η Οικία – Μουσείο Ελευθερίου Βενιζέλου στα Χανιά εορτάζει και φέτος τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων (17-18 Μαΐου).

  • Όπως ανακοίνωσε το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών Μελετών «Ελευθέριος Βενιζέλος», την Παρασκευή, 17 Μαΐου, στις 20:30, ο κήπος του Μουσείου θα αλλάξει μορφή.
  • Θα κλείσουν τα φώτα και οι επισκέπτες, μικροί και μεγάλοι, θα παρακολουθήσουν την παράσταση «Ένα σεντούκι παραμύθια», με την αφήγηση του Νίκου Μπλαζάκη και το σαντούρι του Φάνη Καρούσου.

Το Σάββατο, 18 Μαΐου, από τις 11 το πρωί έως τις 2 μετά το μεσημέρι, η Οικία-Μουσείο ανοίγει τις πόρτες της στο κοινό με εκπαιδευτικές δράσεις για τους μικρούς μαθητές, οικογενειακές δράσεις για γονείς και παιδιά, ξεναγήσεις για το ευρύ κοινό και διαδραστικά και εκπαιδευτικά παιχνίδια στην Αίθουσα Διαδραστικών Εκθεμάτων και Τεχνολογίας (παζλ, παιχνίδια μυστηρίου, κυνήγι θησαυρού, παιχνίδια μεταμφίεσης, αφής, κρυπτόλεξα, και άλλες δράσεις).

Η είσοδος για το κοινό και στις δύο εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.

13/05/2019 12:31
ΑΠΕ-ΜΠΕ του ανταποκριτή μας Α. Νομικού
Χανιά, Ελλάδα

Ανοίγει τις «πύλες» του το 12ο Ελληνικό Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Λονδίνου

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: