Το μήνυμα της Άρσεναλ με Παπασταθόπουλο και Τσάκα για τον τελικό του Europa League (video)

File Photo: A handout provided by UEFA shows Sokratis of Arsenal during a press conference at the Olympic Stadium in Baku, Azerbaijan. EPA, Joosep Martinson – Handout, UEFA via Getty Images




«Θέλουμε να επιστρέψουμε με το τρόπαιο και να το κάνουμε για εσάς». Αυτό είναι το μήνυμα των Σωκράτη Παπασταθόπουλου και Γκρανίτ Τσάκα προς τους φίλους της Άρσεναλ, που ανέβασε σήμερα η Αρσεναλ στα δικά της social media.

Όπως αναφέρει η αγγλική ομάδα «πριν από τη χθεσινή συνέντευξη τύπου, ο Σωκράτης και ο Γκρανίτ κατέγραψαν αυτό το μήνυμα για τους πιστούς φιλάθλους μας σε όλο τον κόσμο».

  • «Ευχαριστούμε για την υποστήριξη, τους φίλους της Άρσεναλ που είναι εδώ και θέλουμε να νικήσουμε για εκείνους», είπε ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός που μίλησε για τους φιλάθλους της αγγλικής ομάδας που ταξίδεψαν στο Μπακού.

Αντίθετα, ο Τσάκα αναφέρθηκε σε εκείνους δεν μπόρεσαν να βρεθούν στην πρωτεύουσα της Αρμενίας: «Λυπάμαι για τους φίλους μας που δεν είναι εδώ, ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο για τον καθένα να κάνει αυτό το ταξίδι, αλλά θα προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε με το τρόπαιο για εσάς παιδιά», τόνισε ο 26χρονος Έλβετός μέσος. «Πάμε Άρσεναλ», είπαν και οι δύο.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
29/05/2019 12:35

 

Ρίχνονται στη “μάχη” της Στοκχόλμης αύριο Τεντόγλου, Φιλιππίδης, Καραλής και Πόλακ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: