Το ΚΙΝΑΛ τηρεί αποστάσεις από ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ: Διεκδικεί τα «πρωτεία» και για το δημογραφικό

Η πρόεδρος τόυ ΔΗΣΥ Φώφη Γεννηματά, μιλάει από το βήμα, στην τρίτη και τελευταία μέρα της συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής επί της παροχής ψήφου εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση, Αθήνα, Παρασκευή 10 Μαΐου 2019. Ολοκληρώνεται σήμερα το βράδυ με ψηφοφορία στην Βουλή η συζήτηση επί της παροχής ψήφου εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση. ΑΠΕ ΜΠΕ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ




«Θέλω να υπενθυμίσω στον κ. Μητσοτάκη ότι η σύστασή της διακομματικής για το δημογραφικό, έγινε μετά από δική μου επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής. Επομένως δεν ήρθαμε εκ των υστέρων», απάντησε η Φώφη Γεννηματά στον Κ. Μητσοτάκη, όταν ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ολοκλήρωσε την ομιλία του.

  • Η κ. Γεννηματά στην σύντομη παρέμβασή της ανέφερε ότι το δημογραφικό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή η χώρα και ανέφερε ότι είναι χαρούμενη γιατί έγινε η διακομματική επιτροπή.

Η Φώφη Γεννηματά επανέλαβε ότι “εμείς δεν έχουμε φίλους και εχθρούς, έχουμε πολιτικούς αντιπάλους. Αντίπαλος δικός μας είναι οι συντηρητικές πολιτικές. Και δεν έχουμε ίσες αποστάσεις από κανέναν. Έχουμε αποστάσεις από την συντήρηση. Δυστυχώς σήμερα η συντήρηση εκφράζεται με δύο όψεις. Με το ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ».

ΑΠΕ-ΜΠΕ
10/05/2019 20:37

“Η αριστερά νοιάζεται για τους πολλούς και όχι για τους Πολάκηδες”, λέει η Γεννηματά (video)

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: