Το Final Four του Basketball Champions League στα κανάλια Novasports

Οι φίλοι του μπάσκετ την Παρασκευή 3 Μαΐου και την Κυριακή 5 Μαΐου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή μετάδοση το Final Four του Basketball Champions League που θα διεξαχθεί στην Αμβέρσα, με τη συμμετοχή της ιταλικής Μπολόνια, της ισπανικής Τενερίφης, της γερμανικής Μπάμπεργκ και της βελγικής Αντβέρπ.

Στον πρώτο ημιτελικό που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 3 Μαΐου στις 19:30, θα αναμετρηθούν Μπολόνια – Μπάμπεργκ. Ο αγώνας θα καλυφθεί από το Novasports1HD σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα. Στο δεύτερο ημιτελικό που θα ακολουθήσει στις 22:15, θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους Τενερίφη και Αντβέρπ. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από το Novasports1HD σε περιγραφή του Γιώργου Συρίγου.

Την Κυριακή 5 Μαΐου, θα μεταδοθεί στις 16:00 στο Novasports5HD ο μικρός τελικός σε περιγραφή του Γιώργου Συρίγου, για να ακολουθήσει στις 19:00 ο τελικός και η απονομή του πολυπόθητου τροπαίου σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα. Ο μεγάλος τελικός θα καλυφθεί από το Novasports5HD και από το WebTV του Novasports.gr (διαθέσιμος σε όλους τους φιλάθλους).