Τις ευχές τους για την Ημέρα της Μητέρας έστειλαν Μητσοτάκης, Γεννηματά και Μαυραγάνης

Οι Έλληνες πολιτικοί εύχονται για την Ημέρα της Μητέρας, Κυριακή 12 Μαΐου 2019. @entermessinia




Τις ευχές τους για την Ημέρα της Μητέρας μετέφεραν με τα μηνύματά τους στους οικείους τους, αλλά και στους πολίτες, οι πολιτικοί αρχηγοί.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης ευχήθηκε στο Twitter: «Χρόνια πολλά σε όλες τις μητέρες!! Γιατί η μάνα είναι μόνο μία».

Η ευχή συνοδεύεται με φωτογραφία της συζύγου του Μαρέβας με τα παιδιά τους.

  • «Μας έδωσε ανεξάντλητη αγάπη τόση που “αρκεί για δέκα ζωές”. Μια αγκαλιά πηγή και στήριγμα ζωής. Δύσκολο αλλά ωραίο να είσαι γυναίκα» γράφει σε ανάρτησή της στο Twitter η πρόεδρος τους ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας.

  • Στο μήνυμά του ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νίκος Μαυραγάνης, αναφέρει τα ακόλουθα: «Η μητέρα όλων μας είναι το παγκόσμιο σύμβολο αγάπης, οικειότητας και ανθρωπισμού. Είναι η βάση για τη δημιουργία της οικογένειας, του φιλικού και οικείου περιβάλλοντος, που τόσο έχει ανάγκη αρχετυπικά ο άνθρωπος, για να δημιουργήσει μέσα σε μία κοινωνία.
  • Και ενώ όλα αυτά είναι αυτονόητα για τους περισσότερους από εμάς, για τις δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης και τους συμμάχους τους στην Ελλάδα, αντιθέτως, αποτελούν εχθρικό στόχο. Οι διαλυτικές αυτές δυνάμεις επιδιώκουν μία κοινωνία μάζας και αριθμών, χωρίς κλασική οικογένεια, χωρίς αγάπη, χωρίς ψυχή, με ανθρώπους γεμάτους φόβο κι αποξένωση».

«Ας γνωρίζουν όμως, ότι οι Έλληνες, αλλά και όλοι οι άνθρωποι, έχουμε βαθειά χαραγμένο στο ψυχικό DNA μας το αρχέτυπο της μητέρας, της οικογένειας και της αγάπης στο συνάνθρωπο και με αυτά ως όπλα αγωνιζόμαστε για τον κόσμο του ανθρωπισμού και της αγάπης» καταλήγει στο μήνυμά του ο Εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μάνα, είναι η αγάπη: Είναι το πιο πολύτιμο πρόσωπο στον κόσμο η Μητέρα μας…

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: