Την ανησυχία της για την τουρκική γεώτρηση εκφράζει η Μόσχα: Έκκληση για αποκλιμάκωση

Russian Tupolev Tu-95MS strategic bombers fly above the Kremlin during the rehearsal for a military parade at the Red Square in Moscow, Russia, 04 May 2019. he Victory Day parade on 09 May 2019 marks the 74th anniversary since the capitulation of Nazi Germany. EPA,SERGEI ILNITSKY




Βαθιά ανησυχία εκφράζει το Υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας για την κλιμάκωση στην κυπριακή ΑΟΖ, ενώ απευθύνει έκκληση για αποφυγή ενεργειών που θα μπορούσαν να προκαλέσουν ένταση και επιπρόσθετα εμπόδια στην πορεία για διευθέτηση του κυπριακού προβλήματος.

  • «Το Ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών ανησυχεί βαθύτατα για τις πληροφορίες σχετικά με την κλιμάκωση της κατάστασης στην Ανατολική Μεσόγειο. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι κάθε οικονομική δραστηριότητα θα πρέπει να ανταποκρίνεται στους κανόνες του διεθνούς δικαίου» αναφέρεται σε ανακοίνωση σχετικά με την τουρκική γεώτρηση στην ΑΟΖ της Κύπρου.

«Απευθύνουμε έκκληση να μην αναλαμβάνονται δράσεις οι οποίες θα μπορούσαν να προκαλέσουν ένταση και να δημιουργήσουν επιπρόσθετα εμπόδια στην πορεία για τη διευθέτηση του κυπριακού προβλήματος» καταλήγει η ανακοίνωση.

ΚΥΠΕ – Αντώνης Γκιλδάκης
ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία
04/05/2019 16:50

Αθήνα και Λευκωσία επιτίθενται στην Τουρκία: Καταδίκη της παράνομης γεώτρησης στην ΑΟΖ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: