Θέατρο στη μνήμη του μεγάλου ευεργέτη Νίκου Μούγιαρη δημιουργείται στην Αστόρια

Το θέατρο θα βρίσκεται στον πρώτο όροφο ενός συγκροτήματος που πρόκειται να αναγερθεί ο από την εταιρεία “Mega Contracting Group”. πηγή φωτογραφίας: greeknewsonline.com




Τα σχέδια για τη δημιουργία ενός θεάτρου 250 θέσεων το οποίο θα καλύπτει τις πολιτιστικές δραστηριότητες του Παγκυπρίου Συνδέσμου Αμερικής, της κυπριακής παροικίας αλλά και της ευρύτερης Ομογένειας και της κοινότητας της Αστόριας, ανακοινώθηκαν στη διάρκεια συνέντευξης τύπου στο Παγκύπριο Κοινοτικό Κέντρο, την περασμένη Δευτέρα, 13 Μαΐου, γράφει η εφημερίδα GREEK NEWS.

  • Το θέατρο, όπως είπε ο πρόεδρος του Παγκυπρίου, Φίλιπ Κρίστοφερ, θα φέρει το όνομα του αείμνηστου Νίκου Μούγιαρη, γνωστού τόσο για τις πολλαπλές του δωρεές προς το σωματείο, όσο και την ευαισθησία του για το θέατρο και τον κινηματογράφο.
  • Το θέατρο θα βρίσκεται στον πρώτο όροφο ενός συγκροτήματος που πρόκειται να αναγερθεί ο από την εταιρεία “Mega Contracting Group”, με πρόεδρο τον Ηρακλή Αργυρίου, στην διασταύρωση της 46ης Οδού και της Λεωφόρου Ντίτμαρς στην Αστόρια.

Για την έναρξη των εργασιών ανοικοδόμησης απαιτείται η έγκριση του 1ου Κοινοτικού Συμβουλίου Διαμερίσματος του Κουίνς, καθώς θα χρειαστεί αλλαγή στη ζώνη και τους συντελεστές δόμησης. Η πρώτη ακρόαση του Κοινοτικού Συμβουλίου θα λάβει χώρα στις 5 Ιουνίου και η επόμενη το Σεπτέμβριο.

  • «Η εταιρεία πρόκειται να αναγείρει ένα 7όροφο συγκρότημα 130 ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων και σε μας θα διαθέσουν έτοιμο υπερσύγχρονο θέατρο. Στο πλαίσιο αυτού του συνεταιρισμού, η εταιρεία MEGA Construction θα μας παραδώσει έτοιμο το θέατρο στον πρώτο όροφο κι εμείς θα πληρώνουμε ενοίκιο, διαθέτοντας το χώρο όχι μόνο στις δικές μας και άλλες ομογενειακές οργανώσεις, αλλά και σε άλλες κοινότητες προς ενοικίαση», είπε ο κ. Κρίστοφερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΕΔΩ

Να κερδίσουν οι προοδευτικές δυνάμεις και στην Ελλάδα εύχεται η Ελληνίδα υποψήφια του Μακρόν

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: