Τα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι «αιωνίων»: Παρών και εκπρόσωπος του Ολυμπιακού

File Photo: Ο παίκτης του ΠΑΟ Τζέιμς Γκίστ (ΚΑ) μάχεται για τη μπάλα με τον παίκτη του ΟΣΦΠ Γκός (Κ), κατά τη διάρκεια του αγώνα ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο ΟΑΚΑ. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ




Στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (17/5) η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του πρώτου προημιτελικού Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός για τα πλέι οφ της Α1 ανδρών, που είναι προγραμματισμένος για τη Δευτέρα (20/5).

  • Παρών ήταν και ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα ο υπεύθυνος ασφαλείας των «ερυθρόλευκων», Θανάσης Παπαγεωργίου, ο οποίος επισήμανε πως δεν γνώριζε αν ο Ολυμπιακός θα κατέβει στο ντέρμπι. Από την πλευρά του Παναθηναϊκού, παρόντες στη σύσκεψη ήταν οι Μιχάλης Γεωργαντής και Θέμης Καρβουντζής.
  • Στη σύσκεψη βρέθηκαν ακόμη εκπρόσωποι της αστυνομίας, του ΕΣΑΚΕ και της ΔΕΑΒ, με τη συζήτηση να γίνεται σε καλό κλίμα και να συμφωνείται ότι θα υπάρξουν αυξημένα μέτρα ασφαλείας, στην περίπτωση βέβαια που ο Ολυμπιακός κατέβει στο παιχνίδι. Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν 2 ώρες και 15 λεπτά πριν από το τζάμπολ, το οποίο έχει οριστεί για τις 19:00 τη Δευτέρα (20/5).

Στη σύσκεψη της ΚΕΔ/ΕΟΚ για την κλήρωση των διαιτητών (13:00) της προημιτελικής φάσης των πλέι οφ που ακολούθησε χρονικά τη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι «αιωνίων» συμμετείχε ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

17/05/2019 13:12
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Σε ομάδα β’ κατηγορίας στην Κίνα θα αγωνιστεί ο πρώην άσος του Ολυμπιακού Γιάγια Τουρέ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: