Το κρουαζιερόπλοιο Seven Seas Voyager. @e_thessalia

Συνεχείς αφίξεις μεγάλων κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι του Βόλου: Αύριο το «Seven Seas Voyager»

Συνεχίζονται οι αφίξεις μεγάλων κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι του Βόλου, αποβιβάζοντας εκατοντάδες ξένους τουρίστες που επισκέπτονται τα αξιοθέατα και τους αρχαιολογικούς χώρους της περιοχής.

  • Σήμερα το πρωί κατέπλευσε στον Βόλο το μεγάλο κρουαζιερόπλοιο «Crown Iris» υπό σημαία Παναμά, με 1.252 επιβάτες και 551 άτομα πλήρωμα, προερχόμενο από την Μύκονο. Οι περισσότεροι εκ των τουριστών είναι Αμερικανοί, Ισραηλινοί και Γάλλοι ταξιδιώτες που κατευθύνθηκαν στο κέντρο του Βόλου, στα φημισμένα χωριά του Πηλίου, αλλά και στα Μετέωρα με λεωφορεία που τους ανέμεναν στο λιμάνι. Επόμενος προορισμός του «Crown Iris» είναι το λιμάνι του Πειραιά.

Αύριο το πρωί αναμένεται να καταπλεύσει ένα ακόμη μεγάλο κρουαζιερόπλοιο, το «Seven Seas Voyager», με σημαία από τις Μπαχάμες, προερχόμενο από την Καβάλα με 667 επιβάτες και 456 άτομα πλήρωμα.

Στο πλοίο, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου, επιβαίνουν κυρίως Αμερικανοί, Βρετανοί και Καναδοί τουρίστες.

Το κρουαζιερόπλοιο «Seven Seas Voyager» θα αποπλεύσει στις 19:00, με προορισμό τη Μύκονο.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
01/05/2019 13:31

Άφιξη πολυόροφου κρουαζιερόπλοιου στην Πάφο: Ζήτημα κατασκευής προβλήτας θέτουν οι ειδικοί

Be the first to comment on "Συνεχείς αφίξεις μεγάλων κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι του Βόλου: Αύριο το «Seven Seas Voyager»"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*