Στόχος η νίκη για τον Τσιτσιπά: Ψηλότερα από τον Φέντερερ τον κατατάσσουν τα στοιχήματα

File Photo: Stefanos Tsitsipas of Greece. EPA, JAVIER LIZO




O Στέφανος Τσιτσιπάς, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Express, σκοπεύει να κερδίσει στο Παρίσι και στο Ρολάν Γκαρός, το πρώτο του Grand Slam, ενώ σύμφωνα με τους μπουκμέικερς κατατάσσεται ψηλότερα από τον Ρότζερ Φέντερερ για να τα καταφέρει στην γαλλική πρωτεύουσα. Υπενθυμίζεται, πως ο Ελβετός πρωταθλητής, έχει ήδη κερδίσει το γαλλικό Open μία φορά.

Ο Τσιτσιπάς, όπως σημειώνει η Express, γνωρίζει καλά ότι πρέπει να είναι προσεκτικός για να συνεχίσει την πορεία του απέναντι στους κορυφαίους του τένις.

  • «Ξέρω ότι μαζί τους πρέπει να είμαι δύο φορές περισσότερο επικεντρωμένος», είπε.

«Ελέγχουν το γήπεδο τόσο καλά. Ξέρουν τι κάνουν. Ξέρουν πού παίζουν, οπότε όλα υπολογίζονται σε αυτές τις μικρές λεπτομέρειες. Έχω δει τη διαφορά όταν παίζω με τα υπόλοιπα παιδιά και μαζί τους. Δεν κάνουν τρελά πράγματα, αλλά παίζουν τόσο σωστά, και έχουν πάντα αυτοπεποίθηση με ό, τι κάνουν. Νομίζω ότι αυτή είναι η διαφορά που έχω δει», πρόσθεσε και συνέχισε:

  • «Πρέπει να βλέπω αγώνα με τον αγώνα. Εάν σκέφτομαι πάρα πολύ μακριά, τα πράγματα μπορεί να αποδειχθούν μη αναστρέψιμα και να πάνε αντίστροφα. Έτσι δεν θέλω να το σκεφτώ τόσο μακριά. Προφανώς θέλω να μείνω εδώ όσο το δυνατόν περισσότερο, γιατί η ατμόσφαιρα αυτού του τουρνουά είναι ωραία. Ας πάω βήμα προς βήμα».

27/05/2019 11:05
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο

 

Παρέμεινε στο No 6 της παγκόσμιας κατάταξης ο Τσιτσιπάς: Έπεσε μία θέση η Σάκκαρη

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: