Η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη (Δ) και η υπουργός Απασχόλησης Εφη Αχτσιόγλου (Α) συνομιλούν, στην τρίτη και τελευταία μέρα της συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής επί της παροχής ψήφου εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση, Αθήνα. ΑΠΕ-ΜΠΕ, Αλέξανδρος Μπελτές




“Στο εσωτερικό της χώρας, εκτιμώ πως η ευρωκάλπη περισσότερο θα λειτουργήσει ως ηχηρή διάψευση σε αυτούς που καλλιέργησαν υπερβολικές προσδοκίες στους ψηφοφόρους τους”.

  • “Σε τελική ανάλυση, η 26η Μαΐου θα στείλει μηνύματα και πιθανότατα θα εκπλαγούν όσοι προπαγανδίζουν σκαιά, δημιουργούν και διακινούν fake news, προσπαθώντας να μας πείσουν πως η ευχή τους είναι και αλήθεια” τόνισε σε συνέντευξή της στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ η υπουργός Προστασίας του Πολίτη ‘Ολγα Γεροβασίλη και υπογράμμισε ότι “ο τελικός λογαριασμός θα γίνει στο τέλος της κυβερνητικής θητείας”.

Επισήμανε ότι τα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός είναι θετικά, έχουν μόνιμο χαρακτήρα, υλοποιούνται άμεσα και αφορούν εξουθενωμένους συμπολίτες μας που υπέστησαν πολλά στα χρόνια των μνημονίων και προκάλεσαν όπως υποστηρίζει τρικυμία εν κρανίω στη ΝΔ.

  • “Ο κ. Κυρανάκης έσπευσε να δηλώσει ότι τα μέτρα δεν δεσμεύουν τη ΝΔ και την ίδια μέρα στη βουλή ο κ. Μητσοτάκης ισχυρίστηκε ότι αντιγράφουμε το πρόγραμμά τους. Πανικός και σύγχυση” σημείωσε.

Τέλος για το εάν ανταποκρίνονται οι πολίτες στην Προοδευτική Συμμαχία η κ. Γεροβασίλη δήλωσε ότι η Προοδευτική Συμμαχία προέκυψε ως ιστορική ανάγκη και τυγχάνει ένθερμης υποδοχής από τον κόσμο. “Ενώνουμε δυνάμεις για την Ελλάδα των πολλών, προσβλέπουμε στην Ευρώπη των λαών” πρόσθεσε.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
11/05/2019 15:56

Στα τέλη Ιουνίου τα εγκαίνια της επέκτασης του αεροδρομίου Ιωαννίνων, ανακοίνωσε ο Τσίπρας

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: