Στήριξη ομογενών της Νέας Υόρκης: Προώθηση του πρώτου Φεστιβάλ Ταινίας στην Κύπρο

Επίσκεψη στη Νέα Υόρκη, για σειρά σημαντικών επαφών, πραγματοποίησαν εκπρόσωποι της Screentale. Στόχος ήταν η προώθηση των σχεδιασμών της εταιρείας για τη διοργάνωση του πρώτου Διεθνούς Κινηματογραφικού Φεστιβάλ Εικονικής Πραγματικότητας και Κινηματογράφου στην Κύπρο. Πηγή ΚΥΠΕ




Επίσκεψη στη Νέα Υόρκη, για σειρά σημαντικών επαφών, πραγματοποίησαν εκπρόσωποι της Screentale με στόχο την προώθηση των μεγαλεπήβολων σχεδιασμών της εταιρείας για τη διοργάνωση του πρώτου Διεθνούς Κινηματογραφικού Φεστιβάλ Εικονικής Πραγματικότητας και Κινηματογράφου (First in the World International VR & Film Festival) στην Κύπρο.

  • Ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει ότι τους εκπροσώπους της Screentale υποδέχθηκαν Κύπριοι και Έλληνες ομογενείς. Αφότου ενημερώθηκαν για την όλη πρόταση της εταιρείας και για τις πρόσφατες επαφές της με την κυπριακή κυβέρνηση, οι ομογενείς εξέφρασαν την πλήρη στήριξή τους και διατύπωσαν την πρόθεσή τους να συνδράμουν στην περαιτέρω προώθηση του Φεστιβάλ, το οποίο φιλοδοξεί να τοποθετήσει το νησί μας στο διεθνή χάρτη του κινηματογράφου και της εικονικής τεχνολογίας.

Από τα αξιοσημείωτα της επίσκεψης της Screentale στη Νέα Υόρκη, προσθέτει η ανακοίνωση, ήταν η συνάντηση με τον Πρόεδρο του Κύπρο – Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου Νίκο Νικολάου, η συμμετοχή στο συνέδριο του Economist: The Eastmed-New York Ιnvestment Summit και στο δείπνο απονομής βραβείων “Cyprus – U.S. Chamber of Commerce 2019 Award Dinner”.

  • Οι εκπρόσωποι της Screentale επισκέφθηκαν, επίσης, το “Tribeca Film Festival 2019” και είχαν συναντήσεις με στελέχη της ομώνυμης διοργανώτριας εταιρείας, ιδιοκτησίας του ηθοποιού Ρόμπερτ Ντε Νίρο, στο πλαίσιο συμφωνίας συνεργασίας μεταξύ των δύο εταιρειών. Κατά τις επαφές της Screentale στη Νέα Υόρκη, εκδηλώθηκε έντονο ενδιαφέρον και από ιδιώτες επενδυτές.

Οι επαφές σε Κύπρο και ΗΠΑ θα συνεχισθούν και τις επόμενες βδομάδες, καταλήγει η ανακοίνωση.

22/05/2019 11:43
ΚΥΠΕ
Λευκωσία – Κύπρος

Με ανοιξιάτικο καιρό το Σαββατοκύριακο το Φεστιβάλ της Αστόριας: Μεγάλη επιτυχία

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: