Στην κοινή παραδοχή ότι η αρχαία Μακεδονία αφορά τους Έλληνες αναφέρθηκε ο Θεοδωράκης

File Photo: Ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης μιλάει από το βήμα στην τρίτη και τελευταία μέρα της συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής επί της παροχής ψήφου εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση, Αθήνα. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ




«Ο κόσμος έχει καταλάβει ότι πρέπει να τιμήσει με την ψήφο του τους ανθρώπους που τολμούν, που λένε αλήθειες, που δεν έχουν σκελετούς στις ντουλάπες τους» δήλωσε από τις Αιγές, την πρωτεύουσα της αρχαίας Μακεδονίας, ο Σταύρος Θεοδωράκης, στο περιθώριο της περιοδείας του.

  • Ο επικεφαλής του Ποταμιού ξεναγήθηκε στα ευρήματα του κορυφαίου αρχαιολόγου Μανόλη Ανδρόνικου, υπογραμμίζοντας πως είναι πολύ σημαντικό «που όλοι πια, και οι γείτονές μας, έχουν αποδεχθεί ότι η ιστορία και ο πολιτισμός της αρχαίας Μακεδονίας αφορά τους Έλληνες».

Τον Σταύρο Θεοδωράκη συνοδεύουν, στην περιοδεία του στην κεντρική και δυτική Μακεδονία, οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Δήμητρα Γιαννάκη, Όλγα Δούρου, Τάνια Παλαμίδη, Θανάσης Χειμωνάς και τα τοπικά στελέχη του Ποταμιού Νίκος Δοϊρανλής και Θωμάς Λιόλιος.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
11/05/2019 14:56

Να θυμώσουν και να ψηφίσουν ζητά από τους πολίτες ο Σταύρος Θεοδωράκης

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: