Στην Κάρπαθο νιώθεις στην άκρη του κόσμου, λέει το CNN: Το χωριό Όλυμπος είναι ένα άλλο ταξίδι

File Photo: Η Κάρπαθος προβάλλεται στο CNN Πηγή wikipedia




Την ευκαιρία να ανακαλύψουν το μοναδικό χωριό της Ολύμπου θα έχουν οι επισκέπτες της διεθνούς ταξιδιωτικής ιστοσελίδας του CNN μετά τη δημοσιογραφική επίσκεψη που πραγματοποίησε η ταξιδιωτική συντάκτρια και παρουσιάστρια Katie Sehl του οργανισμού στην Κάρπαθο.

  • «Στην Κάρπαθο νιώθεις πως βρίσκεσαι στην άκρη του κόσμου. Παρόλα αυτά, η Όλυμπος είναι ένα άλλο ταξίδι, ένας άλλος νέος κόσμος» δηλώνει εντυπωσιασμένη η κ. Sehl για το δεύτερο μεγαλύτερο νησί των Δωδεκανήσων.
  • Η εκπομπή εστιάζει στην παράδοση, την ιστορία και τις αυθεντικές εμπειρίες, όπως τα βίωσε η παρουσιάστρια με τους συνεργάτες της, έπειτα από την 4ήμερη παραμονή και ξενάγηση στο νησί.

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που το CNN στρέφει την προσοχή του στην Κάρπαθο, μετά την ένταξη του προορισμού σε περσινό αφιέρωμα για τα καλύτερα μέρη να επισκεφτεί κανείς στην Ελλάδα που προέκυψε έπειτα από προγραμματισμένη συνάντηση των εκπροσώπων του δήμου, σε συνεργασία με εξειδικευμένη εταιρία συμβούλων στην έκθεση του WTM.

«Μέσα από συστηματικές ενέργειες της Επιτροπής Τουρισμού με τη βοήθεια ειδικών στο Marketing, η Κάρπαθος κατορθώνει να βρίσκεται σταθερά στο επίκεντρο της διεθνούς επικαιρότητας όχι μόνο για τις εξωτικές της παραλίες αλλά και για τα ειδικά τουριστικά προϊόντα που προσφέρει και που είναι ικανά να συμβάλουν στην επιθυμητή επιμήκυνση της τουριστικής μας περιόδου», δήλωσε ο πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού του δήμου Καρπάθου, Μιχάλης Λυτός.

10/05/2019 11:10
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Ταξιδεύοντας με το Πλοίο για τους Νέους του Κόσμου

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: