Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης συνομιλεί με κατοίκους κατά την διάρκεια της επίσκεψης του στην Έδεσσα, Πέμπτη 23 Μαΐου 2019. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΔ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ
Η ΝΔ έδωσε στη δημοσιότητα το τελευταίο της σποτ διάρκειας ενός λεπτού στο οποίο προβάλλονται εικόνες από τις περιοδείες του Κυριάκου Μητσοτάκη σε όλη την Ελλάδα με δική του αφήγηση.

Ο πρόεδρος της ΝΔ ακούγεται να λέει τα εξής: «Τα τελευταία τρία χρόνια έχω γυρίσει ολόκληρη την Ελλάδα. Συνάντησα χιλιάδες Έλληνες και άκουσα από πρώτο χέρι τα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Την αγωνία του καθημερινού ανθρώπου που μετά τις 20 του μήνα μετράει το κάθε ευρώ που του έχει μείνει να ξοδέψει».

  • «Η Ελλάδα αυτή δεν είναι η Ελλάδα που μας αξίζει. Είμαστε ένας λαός εργατικός, ταλαντούχος, ικανός και πολυμήχανος. Μπορούμε πολύ καλύτερα. Σταματώντας την παράλογη υπερφορολόγηση που υπονομεύει την ανάπτυξη και καταστρέφει τη μεσαία τάξη. Μειώνοντας τις ασφαλιστικές εισφορές ώστε οι εργαζόμενοι να απολαμβάνουν οι ίδιοι τον καρπό των κόπων τους. Προωθώντας τολμηρές επενδύσεις για να δημιουργήσουμε πολλές, νέες, καλύτερες δουλειές».

«Γυρνώντας την πατρίδα μας βρήκα παντού παραδείγματα εξαιρετικών ανθρώπων που αποδεικνύουν έμπρακτα, με τον αγώνα τους και την αντοχή τους, ότι η χώρα έχει μέλλον, ότι η ελπίδα είναι εδώ, δίπλα μας. Αυτή την ελπίδα θέλουμε να αναγεννήσουμε. Γι’ αυτό και στις εκλογές που έρχονται σας ζητώ να στηρίξετε τη Ν.Δ., την παράταξη όλων των Ελλήνων που ενωμένη και ανανεωμένη αποτελεί σήμερα τη μοναδική αξιόπιστη λύση για την αλλαγή πορείας που έχει ανάγκη η χώρα».

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ
23/05/2019 16:06

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal