Σειρά ερωτημάτων προς τον Μητσοτάκη εν όψει της συζήτησης στη Βουλή, θέτει το Μαξίμου

File Photo: Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας φθάνει στο Μέγαρο Μαξίμου. ΑΠΕ-ΜΠΕ, Παντελής Σαίτας




«Θα έχει το πολιτικό θάρρος να συνειδητοποιήσει το ατόπημα που διέπραξε, βάζοντας ένα τέλος στον κατήφορο; Θα έχει το πολιτικό θάρρος να ξεκολλήσει από τον βούρκο, επιλέγοντας να αντιπαρατεθεί με επιχειρήματα στα μείζονα προβλήματα που απασχολούν τον ελληνικό λαό; Ή θα συνεχίσει να κυλιέται στη λάσπη;»: τα ερωτήματα αυτά απευθύνει στον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, με σχετικό δελτίο Τύπου.

Αναλυτικά:

«Δύο μέρες μετά την αθλιότητα του κ. Μητσοτάκη να επιτεθεί στη Βουλή στον θανόντα πατέρα του Πρωθυπουργού, αναπαράγοντας τα fake news φασιστοφυλλάδων, στελέχη της ΝΔ, όπως ο κ. Γεωργιάδης και ο κ. Κεφαλογιάννης, συνεχίζουν να αναπαράγουν τα χουντικής κοπής ψεύδη.

  • Ο τελευταίος έφθασε μέχρι και στο σημείο να παρουσιάζει φωτογραφίες εποχής με άσχετους ανθρώπους δίπλα στους πρωτεργάτες του πραξικοπήματος, ισχυριζόμενος ότι πρόκειται για τον πατέρα του Πρωθυπουργού.

Επειδή, ο κατήφορος στον οποίον έχουν επιβάλει την πολιτική ζωή του τόπου οι ακροδεξιοί σύμβουλοι και συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη, έχει και ένα όριο, αναρωτιόμαστε:

Θα έχει το πολιτικό θάρρος να συνειδητοποιήσει το ατόπημα που διέπραξε, βάζοντας ένα τέλος στον κατήφορο;

Θα έχει το πολιτικό θάρρος να ξεκολλήσει από τον βούρκο, επιλέγοντας να αντιπαρατεθεί με επιχειρήματα στα μείζονα προβλήματα που απασχολούν τον ελληνικό λαό;

Ή θα συνεχίσει να κυλιέται στη λάσπη;», καταλήγει το σχετικό σχόλιο του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού.

10/05/2019 13:51
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Επιστολή 64 προσωπικοτήτων κατά του ΣΥΡΙΖΑ: Ομιλούν για διχαστικό πολιτικό κλίμα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: