Ραγδαίες εξελίξεις στην ΑΕΚ: Αποφασισμένος να τα ξεκαθαρίσει όλα δείχνει ο Μελισσανίδης

File Photo: Ο παίκτης του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Γιαννούλης (Α), διεκδικεί την κατοχή της μπάλας από τον παίκτη της ΑΕΚ, Τάσο Μπακασέτα (2Α). ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ




Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην ΑΕΚ, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να δείχνει αποφασισμένος να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να ξεκαθαρίσει τα πράγματα το συντομότερο δυνατό.

  • Ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης βρίσκεται από το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ και έχει διαδοχικές συναντήσεις που αφορούν τον σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα περίοδο. Μέχρι στιγμής στο τραπέζι παραμένουν όλα τα ενδεχόμενα, τόσο όσον αφορά την παραμονή του Μανόλο Χιμένεθ όσο και για τα υπόλοιπα νευραλγικά πόστα της ΠΑΕ. Πιο πιθανό φαίνεται ο Ισπανός προπονητής να παραμείνει στη θέση του καθώς…το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού. Ωστόσο το γεγονός της αποχώρησης του άμεσου συνεργάτη του, Φελίπε Ουφάνο, ίσως διαφοροποίησε τα δεδομένα, μολονότι από την ΠΑΕ διαβεβαιώνουν ότι ήταν μία απόφαση ειλημμένη από το προηγούμενο καλοκαίρι.

Νωρίτερα ο “Τίγρης” βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων και μίλησε… έξω από τα δόντια στους παίκτες. Ανέλαβε την ευθύνη για την μέτρια πορεία της ομάδας τη φετινή σεζόν, όμως έθεσε και τους ποδοσφαιριστές προ των ευθυνών τους λέγοντας χαρακτηριστικά: «Οποιος θέλει μπορεί να φέρει πρόταση και να φύγει».

Μεταξύ άλλων, τους είπε: «Να ξέρετε ότι ο πρώτος υπεύθυνος είμαι εγώ. Είμαι απογοητευμένος που χάσαμε το Κύπελλο. Όμως είμαι αποφασισμένος να κάνω το καλύτερο για την ομάδα και να επιστρέψουμε και πάλι στις επιτυχίες. Γι’ αυτό και θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές στην ομάδα. Δεν θεωρώ σε καμία περίπτωση πως δεν προσπαθήσατε στον τελικό. Δεν πιστεύω κάτι τέτοιο. Ίσως όμως να μην μπορούσατε παραπάνω! Αυτά που θα σας πω ίσως σας ακουστεί κάπως σκληρό: όμως, όσοι θέλετε να φύγετε είστε ελεύθεροι να το κάνετε φέρνοντας πρόταση στην ομάδα! Όσοι πάλι δεν φέρετε, από αυτούς που είναι προς παραχώρηση, τότε θα μείνουν και θα προπονούνται μόνοι τους».

14/05/2019 15:55
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Νέα προσπάθεια της Μπαρτσελόνα για απόκτηση του Γκριεζμάν από την Ατλέτικο Μαδρίτης

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: