Αύριο θα ξημερώσει μια νέα φωτεινή μέρα για την πατρίδα, δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης (video)

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, κάνει δηλώσεις στα ΜΜΕ αφότου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα του για τις Δημοτικές, Περιφερειακές και Ευρωπαϊκές Εκλογές, στο 1ο Γενικό Λύκειο Κηφισιάς, Αθήνα, Κυριακή 26 Μαΐου 2019. Οι Ελληνες πολίτες ψηφίζουν για την εκλογή των αντιπροσώπων τους στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ




Σε σχολείο της Κηφισιάς, συνοδευόμενος από την οικογένειά του έφτασε προκειμένου να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

“Σήμερα ο λόγος περνάει στους πολίτες. Εμπιστεύομαι απόλυτα την κρίση τους και είμαι σίγουρος ότι αύριο θα ξημερώσει μια νέα φωτεινή μέρα για την πατρίδα μας” δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης αμέσως μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στην Κηφισιά.

“Χαίρομαι που βλέπω μεγάλη συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία και θέλω να ευχαριστήσω τις εφορευτικές επιτροπές, τους δικαστικούς αντιπροσώπους που υποστηρίζουν αυτή την δημοκρατική διαδικασία των εκλογών” πρόσθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

HELLAS JOURNAL

Καμία χαραμάδα ανοικτή για ακύρωση των μέτρων, το μήνυμα Τσίπρα στην κάλπη (live)

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: