Πρώτη νίκη για τους Μπακς στους τελικούς του NBA απέναντι στους Ράπτορς, με οδηγό τον Gianni

Οι Ράπτορς μπήκαν πολύ δυνατά στον αγώνα και προηγήθηκαν στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, όμως με αντεπίθεση διαρκείας, οι Μπακς κατάφεραν να γυρίσουν το ματς στην τελευταία περίοδο. Photo via Twitter, @Bucks




Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους τελικούς του ΝΒΑ, έκαναν τα ξημερώματα οι Μιλγουόκι Μπακς, επικρατώντας στον πρώτο τελικό της ανατολικής περιφέρειας, των Τορόντο Ράπτορς με 108-100.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι συμπαίκτες του, κατάφεραν ν΄ αποφύγουν το «κάζο» που έπαθαν από τους Σέλτικς στον προηγούμενο γύρο, όταν στο πρώτο ματς της σειράς, ηττήθηκαν στο Μιλγουόκι και στην συνέχεια πέτυχαν τέσσερις διαδοχικές νίκες.

Οι Ράπτορς μπήκαν πολύ δυνατά στον αγώνα και προηγήθηκαν στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, όμως με αντεπίθεση διαρκείας, οι Μπακς κατάφεραν να γυρίσουν το ματς στην τελευταία περίοδο και να αποκτήσουν πλεονέκτημα για την πρόκριση.

Ο Ελληνας άσος ήταν για ακόμη μία φορά ουσιαστικός, καθώς με 24 πόντους, 14 ριμπάουντ κι έξι ασίστ, σε 38 λεπτά συμμετοχής, βοήθησε σημαντικά την ομάδα του να φθάσει στην νίκη. Πολύ καλός για τους γηπεδούχους, ήταν και ο Μπρουκ Λόπες με 29 πόντους και 11 ριμπάουντ, ενώ από την ομάδα του Τορόντο, ξεχώρισαν οι Καουάϊ Λέοναρντ και Κάιλ Λάουρι, που σημείωσαν 31 και 30 πόντους, αντίστοιχα.

Πλέον, οι Μπακς χρειάζονται ακόμη τρεις νίκες για να προκριθούν στους τελικούς του ΝΒΑ, ενώ ο δεύτερος αγώνας της σειράς με τους Ράπτορς, θα γίνει τα ξημερώματα του Σαββάτου και πάλι στο Μιλγουόκι.

16/05/2019 08:30
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Μιλγουόκι, ΗΠΑ

Ο Άγιαξ στέφθηκε πρωταθλητής Ολλανδίας μετά από πέντε χρόνια

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: