Προσφυγή Ολυμπιακού στο ΑΣΕΑΔ για παράνομη κλήρωση από την ΚΕΔ για την 26η αγωνιστική

File Photo: Αγώνας μπάσκετ Ολυμπιακός – Προμηθέας, για την 26η αγωνιστική της Basket League, που διεξήχθη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, Νέο Φάληρο. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ




Ο Ολυμπιακός προσέφυγε στο ΑΣΕΑΔ, θεωρώντας πως η κλήρωση των διαιτητών για την 26η αγωνιστική της Α1 ήταν παράνομη!

Οι «ερυθρόλευκοι» καταγγέλλουν πως η ΚΕΔ προχώρησε στον ορισμό των διαιτητών της 26ης αγωνιστικής χωρίς να έχει την σύνθεση που προβλεπόταν, καθώς τα μέλη που αποφάσισαν για την κλήρωση δεν έφταναν στον αριθμό της πλειοψηφίας, δηλαδή τρία μέλη, κάτι που ουσιαστικά δημιουργεί και την «παρανομία». Αποφάσισαν δηλαδή μόνο οι Κορομηλάς και Ταβουλαρέας, με τον Συμεωνίδη να απουσιάζει από τους ορισμούς.

  • Η προσφυγή της ΚΑΕ Ολυμπιακός ενδέχεται να φέρει αναβολή σε όλα τα ματς της 26ης αγωνιστικής, τα οποία είναι προγραμματισμένα για το διήμερο 7-8/5, αφού η εκδίκαση της υπόθεσης θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα.

Πρώτος διαιτητής του αγώνα Ολυμπιακός-Προμηθέας Πατρών (8/5) στο ΣΕΦ για την 26η αγωνιστική έχει κληρωθεί ο -«ανεπιθύμητος» για τους «ερυθρόλευκους»- Παναγιώτης Αναστόπουλος, κι ενώ από την ομάδα του Πειραιά είχε επανειλημμένως τονιστεί πως δεν θα κατέβει να αγωνιστεί σε αναμέτρηση που θα έχει οριστεί ένας εκ των τριών διαιτητών (Αναστόπουλος, Μάνος, Παναγιώτου) του αγώνα Κυπέλλου της 13ης Φεβρουαρίου με τον Παναθηναϊκό, όταν οι «ερυθρόλευκοι» αποχώρησαν σε ένδειξη διαμαρτηρίας για τα σφυρίγματά τους στο ημίχρονο.

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, αδελφοί Αγγελόπουλοι, μετέβησαν το μεσημέρι της Δευτέρας (6/5) στις εγκαταστάσεις του ΕΣΑΚΕ στο ΟΑΚΑ, για να συμμετάσχουν στη γενική συνέλευση των ιδιοκτητών των ομάδων της Α1.

06/05/2019 14:39
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

 

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την απόφαση Βασιλειάδη: Να είναι η τελευταία ανάλογη για το ποδόσφαιρο

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: