Πρόκληση-πρόσκληση Δούρου στον Πατούλη για debate: Ζητά ευθείες απαντήσεις στους πολίτες

File Photo: Η Ρένα Δούρου. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ




Την πρόσκληση για debate «μπροστά στους πολίτες, για να απαντήσουν αδιαμεσολάβητα στις ερωτήσεις που θα δεχτούν» επανέλαβε με ανακοίνωση της παράταξής της «Δύναμη Ζωής», η υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου προς τον ανθυποψήφιό της Γιώργο Πατούλη.

  • Η ίδια ανακοινώνει ότι την Τρίτη 21 Μαΐου, στις 6:00 μ.μ. θα απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση της θέσουν οι πολίτες, ζωντανά στο Facebook. Και αναρωτιέται εάν ο κ. Πατούλης «εμφανιστεί όπως δεσμεύτηκε χθες το βράδυ ή θα λιγοψυχήσει, όπως έχει ήδη κάνει δύο φορές;».

Επίσης με ένα βίντεο σχετικά με την τραγωδία στο Μάτι, η Ρένα Δούρου τοποθετείται «απέναντι στην πολιτική εκμετάλλευση του πόνου των οικογενειών και της θλίψης των ανθρώπων που επλήγησαν από την πυρκαγιά και προτείνει συγκεκριμένες λύσεις στις οποίες θα αφιερώσει κάθε της προσπάθεια προκειμένου να μην ξαναζήσουμε τέτοιες μαύρες στιγμές», όπως αναφέρει η “Δύναμης Ζωής”.

Η Ρ. Δούρου στο βίντεο σημειώνει: «οι συνεργάτες μου, μου είπαν να μιλήσω για τα 40 χρόνια του παλαιού καθεστώτος. Αρνήθηκα να δείξω με το δάχτυλο άλλους. Αρνήθηκα να κοιμάμαι ήσυχη τα βράδια. Επέλεξα να επικεντρωθώ μόνο στη φροντίδα των οικογενειών των θυμάτων και να δουλέψω σκληρά ώστε να μην μας ξαναβρεί μια τέτοια καταστροφή. Το πότε θα ξεσπάσει η επόμενη φωτιά, εξαρτάται από δυνάμεις ανώτερες από εμάς. Η δική μου δουλειά είναι να εξασφαλίσω ότι θα είμαστε προετοιμασμένοι γι’ αυτές. Δεν σταματάω να αγωνίζομαι. Διαλέγω να παλέψω: να σας κοιτάξω στα μάτια και να απαντήσω στις πιο σκληρές σας ερωτήσεις».

ΑΠΕ-ΜΠΕ
17/05/2019 20:10

Αναιρέθηκε το σχετικό βούλευμα: Νέα άδεια στον Κουφοντίνα με απόφαση της Ξένης Δημητρίου

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: