Προεδρική εμφάνιση Μπάιντεν, σε ανοιχτή προεκλογική εκδήλωση στην Φιλαδέλφεια

File Photo: Former Vice President and Democratic candidate for United States President, Joe Biden (L) stops for coffee and to talk with voters at The Works in Concord, New Hampshire, USA. EPA, CJ GUNTHER




Ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν θα πραγματοποιήσει σήμερα μία προεδρικού τύπου προεκλογική εμφάνιση, ως προς τον ειδικό πολιτικό του στόχο να είναι ο προεδρικός υποψήφιος των Δημοκρατικών, που θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον πρόεδρο Τραμπ και ενώ οι λοιποί διεκδικητές του προεδρικού χρίσματος των Δημοκρατικών αναζητούν τρόπους, προκειμένου να ανακόψουν την θετική δυναμική της προεκλογικής του εκστρατείας.

  • Από την άλλη μεριά, ο 76χρονος Μπάιντεν με την είσοδό του στην προεκλογική κούρσα των Δημοκρατικών, έχει σε μεγάλο βαθμό αγνοήσει τους άλλους 23 διεκδικητές του προεδρικού χρίσματος για το Δημοκρατικό Κόμμα, καθώς στρέφει τα προεκλογικά πυρά του κυρίως, κατά των Ρεπουμπλικάνων.
  • Η ανοιχτή προεκλογική εκδήλωση του Μπάιντεν θα πραγματοποιηθεί στην Φιλαδέλφεια, όπου και έχει οργανώσει το αρχηγείο της προεκλογικής του εκστρατείας, δηλώνοντας την πολιτική σπουδαιότητα που έχει η Πενσιλβάνια για τους Δημοκρατικούς, στις προεδρικές εκλογές του 2020.

Ο πρόεδρος Τραμπ είχε κερδίσει την Χίλαρι Κλίντον με μικρή διαφορά στην αναφερόμενη πολιτεία το 2016.

ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters
18/05/2019 13:15

Πρώην πράκτορας CIA καταδικάζεται σε 20ετή κάθειρξη για κατασκοπεία υπέρ του Πεκίνου

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: