#OPENekloges Κυριακή 26 Μαΐου στο OPEN με την πιο ισχυρή ομάδα δημοσιογράφων




Την Κυριακή 26 Μαΐου το OPEN καλύπτει τον παλμό της ημέρας και τις εκλογικές εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, από τις 05.30 το πρωί μέχρι το επόμενο πρωί, με ρεπορτάζ, απευθείας συνδέσεις με τα κέντρα των εξελίξεων, ανταποκρίσεις και καλεσμένους στο στούντιο αναλυτές, δημοσιογράφους και προσωπικότητες από διαφορετικούς χώρους.

 5.30-10.00: «Εκλογές 2019: Τώρα Ό,τι συμβαίνει» -με τη Φαίη Μαυραγάνη

 10.00-12.00: «Η Ώρα της κάλπης» -με τους Αμαλία Κάτζου-Βαγγέλη Γιακουμή

 12.00-14.00: «Η Ώρα της κάλπης» με τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο- Γιάννη Σαραντάκο

 14.00-15.00: Δελτίο ειδήσεων με τη Λίνα Δρούγκα

 Στις 17.30 τη σκυτάλη παίρνει «Η Ώρα Της Απόφασης» με την Έλλη Στάη και ο εκλογικός μαραθώνιος ξεκινά.

Σύσσωμο το δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο του OPEN καταγράφει την εκλογική διαδικασία, με συνδέσεις με τα στρατηγία των κομμάτων, συνδέσεις με τα εκλογικά περίπτερα των υποψηφίων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ρεπορτάζ από το Ζάππειο αλλά και ανοιχτή γραμμή με τους ανταποκριτές του OPEN στην Ευρώπη: Τη Μαρία Ψαρρά στις Βρυξέλλες, τον Παντελή Βαλασόπουλο στο Βερολίνο και τη Θωμαίδα Παπαϊωάννου στο Παρίσι.

 Στις 19.00 ξεκινά το Εxit Poll.
Μαζί με την Έλλη Στάη, στο στούντιο του OPEN θα βρεθεί ο διευθύνων σύμβουλος της AlcoΚώστας Παναγόπουλος, για να παρουσιάσει και να αναλύσει τo exit poll.

 Μετά τη λήξη του εκλογικού μαραθωνίου και μέχρι τις 05.30 της Δευτέρας 27/5: «Εκλογές 2019: Τα αποτελέσματα» -μετάδοση εκλογικών αποτελεσμάτων από τη Ματίνα Παπαδέα και τον Βασίλη Τσεκούρα.

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: