Οι πρώτες φωτογραφίες του μωρού του βασιλικού ζευγαριού Χάρι και Μέγκαν

Ο Πρίγκηπας Χάρι και η σύζυγος του Μέγκα με το μωρό τους. EPA, Domic Lipinski




O Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ χαίρονται τις πρώτες μέρες με το νεογέννητο γιο τους και τώρα αυτό που όλοι αναμένουν είναι να παρουσιάσει το ζευγάρι το βασιλικό μωρό στα διεθνή media.

Prince Harry (R) and Meghan, the Duchess of Sussex pose together with their newborn son in Winsdor, Britain, 08 May 2019. It is the first child of Prince Harry and his wife Meghan. EPA, Domic Lipinski

To μωρό γεννήθηκε στις 07.26 το πρωί ώρα Ελλάδας (τη Δευτέρα 6/5) και όπως επιτάσσει το πρωτόκολλο, πρώτη έμαθε την είδηση της γέννησης η Βασίλισσα Ελισάβετ, ενώ ο Χάρι ήταν παρών στη γέννα. Όπως και ο υπόλοιπος κόσμος, το πριγκιπικό ζευγάρι δεν γνώριζε το φύλο του μωρού.

  • Η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας έδειξαν το μωρό τους σε όλο τον πλανήτη σήμερα Τετάρτη 8/5.
  • Ο πρίγκιπας Κάρολος, ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τη γέννηση του γιου του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.

«Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο ενθουσιασμένοι από τα νέα και ανυπομονούμε να δούμε από κοντά το μωρό, όταν επιστρέψουμε» είπε ο Κάρολος, παππούς του μωρού, σε πολίτες που έσπευσαν να του ευχηθούν για τα γεννητούρια, κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στο Βερολίνο.

Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον είναι εξίσου χαρούμενοι με τα νέα και αδημονούν να περάσουν χρόνο με τον νεογέννητο ανιψιό τους.

HELLASJOURNAL

Η βασίλισσα Ελισάβετ θα δει τον νέο της δισέγγονο στον Πύργο του Ουίνδσορ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: