Οι γειτονιές της χώρας δεν μπορούν να είναι σάκος του μποξ, σχολιάζει το Ποτάμι

File Photo: Ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης κάνει δηλώσεις κατά την διάρκεια της επίσκεψης του στην Κέρκυρα. ΑΠΕ-ΜΠΕ, Γραφείο Τύπου Το Ποτάμι, Αφροδίτη Χουλάκη
«Η ασυλία που ουσιαστικά απολαμβάνουν τα μέλη των συμμοριών που βανδαλίζουν και καίνε ό,τι γουστάρουν, όποτε γουστάρουν στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, τον Βόλο, το Αγρίνιο… έχει αποθρασύνει τους χουλιγκάνους και τους έχει πολλαπλασιάσει», τονίζει σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι με αφορμή τα χθεσινά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας και προσθέτει: «Οι υπουργοί της κυβέρνησης θα πρέπει να πάψουν να αδρανούν. Οι δρόμοι και οι γειτονιές της χώρας δεν μπορούν να είναι σάκος του μποξ για να εκτονώνονται οι λάτρεις της βίας».

«Ειδικά τις τελευταίες μέρες οι ευθείες απειλές εναντίον δικαστών (αν τολμήσουν και δεν συμμορφωθούν με τις υποδείξεις των μασκοφόρων υπερασπιστών του δικαίου) είναι μια μεγάλη πρόκληση για την κοινωνία. Η ηγεσία της Δικαιοσύνης πρέπει να υπερασπιστεί με κάθε τρόπο τους λειτουργούς της», σημειώνει το Ποτάμι.

10/05/2019 11:35
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Νέα καταδρομική υπέρ Κουφοντίνα: Κατάληψη στα γραφεία της εφημερίδας “Αυγής” από ομάδα ατόμων

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal


%d bloggers like this: