«Ό,τι του φανεί»… του Ερντογάν: Χρωστάμε την ειρήνη στην Τουρκία, φιλοξενεί τους μετανάστες

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε ότι η Ευρώπη οφείλει την ειρήνη στην Τουρκία, αναφερόμενος στο μεταναστευτικό, Παρασκευή, 3 Μαΐου 2019. Φωτογραφία: Τccb.gov.tr




Η Ευρώπη χρωστάει στην Τουρκία, διότι φιλοξενεί τέσσερα εκατομμύρια πρόσφυγες, δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος της χώρας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

  • «Εάν οι ευρωπαϊκές χώρες ζουν εν ειρήνη σήμερα, αυτό συμβαίνει χάρη στην Τουρκία, που φιλοξενεί τέσσερα εκατομμύρια πρόσφυγες» είπε ο Τούρκος πρόεδρος σε μια ομιλία που εκφώνησε στο Συνεδριακό Κέντρο της Κωνσταντινούπολης, όπου παρέστη σε ένα συνέδριο για την καινοτομία.

Υπογραμμίζοντας ότι η Τουρκία δεν κατάφερε να βρει επαρκή στήριξη στις προσπάθειές της να αποκατασταθεί η ασφάλεια στη Συρία, ο Ερντογάν δήλωσε ότι η Τουρκία δεν θα επιτρέψει καμία απειλή εναντίον της στη Συρία.

  • Τόνισε, επιπλέον, ότι η χώρα του θα συνεχίσει να μάχεται έως ότου όλη η συριακή επικράτεια παραδοθεί στους πραγματικούς ιδιοκτήτες της, τον συριακό λαό.

«Οποιαδήποτε οικονομική και πολιτική ενέργεια σε βάρος της ανεξαρτησίας της χώρας μας είναι καταδικασμένη να αποτύχει» επισήμανε ο Τούρκος πρόεδρος.

ΑΠΕ-ΜΠΕ, Anadolu
03/05/2019 19:40

Τραγωδία ανοικτά του Αϊβαλί: Επτά νεκροί όταν βυθίστηκε το σκάφος που τους μετέφερε

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: