Ο Πολάκης είναι ο πολιορκητικός κριός της ωμής διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, λέει ο Αυγενάκης

Ο Γενικός Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρης Αυγενάκης, μιλάει στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, Αθήνα Σάββατο 4 Μαίου 2019. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΔ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ




«Σήμερα που καταρρέουν όλα τα ψευτοδιλήμματα για το παλιό και το νέο, όλες οι παραφιλολογίες και τα περί ακροδεξιάς και κάθε άλλη σκανδαλολογία για τη ΝΔ, ο κ. Τσίπρας ετοιμάζεται να στηρίξει τον Πολάκη την προσεχή Δευτέρα.

  • Όμως η χώρα έχει ανάγκη μια άλλη κατεύθυνση και πραγματική ελπίδα. Και ο ΣΥΡΙΖΑ τρομάζει την ελπίδα!», δήλωσε ο γραμματέας ΠΕ ΝΔ – Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λ. Αυγενάκης στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, στα κεντρικά γραφεία του Κόμματος υπό την προεδρία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο κ. Αυγενάκης τόνισε πως οι συνέπειες της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ – προθύμων είναι ορατές, σε όλες τις κοινωνικές ομάδες, σε όλους τους τομείς δράσης της σημερινής κυβέρνησης. «Φόροι και εισφορές έχουν κατακλύσει την καθημερινότητα επαγγελματιών και μισθωτών. Οι συνταξιούχοι ζουν μέσα στην αβεβαιότητα, ενώ θα έπρεπε να απολαμβάνουν μετά από κόπους πολλών ετών» δήλωσε προσθέτοντας πως η ασφάλεια των πολιτών που θα έπρεπε να αποτελεί αυτονόητη αρχή, δυστυχώς πλέον αποτελεί αίτημα ολόκληρης της κοινωνίας.

  • Αναφερόμενος στην Παιδεία ο κ. Αυγενάκης είπε πως βιώνει μια πρωτοφανή οπισθοδρόμηση στη βάση πελατειακών προσεγγίσεων, ενώ θα έπρεπε να αποτελεί ένα μοχλό κοινωνικής προόδου και οικονομικής ανάπτυξης ενώ για την υγεία δήλωσε πως ασθενεί καθώς η χώρα κάθε μέρα που περνά απομακρύνεται από τον κεντρικό στόχο της πρόσβασης όλων των πολιτών σε υψηλού επιπέδου δημόσιες υπηρεσίες υγείας.

Συνεχίζοντας την κριτική του στην κυβέρνηση ο κ. Αυγενάκης αναφερόμενος στα εθνικά θέματα είπε πως η χώρα δείχνει αδύναμη να υπερασπιστεί τα δίκαιά της, και μετά από την εθνική ήττα των Πρεσπών, όπως είπε χαρακτηριστικά, εξέφρασε την ελπίδα η κυβέρνηση να σταματήσει τις χαλαρές προσεγγίσεις.

  • Κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ για υποκρισία και αντιφατικές συμπεριφορές ο κ. Αυγενάκης επέκρινε τα στελέχη του πως σφυρίζουν αδιάφορα όταν ο Πολάκης επιτίθεται στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο ενώ έκανε λόγο για ένα κράτος που “μικραίνει” τους θεσμούς του. «Ένα κράτος Πολάκηδων δεν μπορεί να επιτύχει!

Ένα κράτος από θιασώτες του Μαδούρο, από αμετανόητους κρατιστές, από ανθρώπους που το μόνο μέλημά τους είναι η νομή της εξουσίας δεν μπορεί να πετύχει.Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία πριν τις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές, έτοιμοι να κερδίσουμε τη μητέρα των μαχών, τις εθνικές εκλογές! Έτοιμοι να αναζητήσουμε ένα πιο φωτεινό και αισιόδοξο μέλλον. Και το μέλλον της Ελλάδος θα είναι το μέλλον που αξίζουμε» τόνισε ο Γραμματέας της ΠΕ της ΝΔ.

04/05/2019 15:12
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Εκεί που τελειώνει ο Πολάκης αρχίζει ο Τσίπρας: Επίθεση Μητσοτάκη από την Πολιτική Επιτροπή (video)

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: