Ο Νεϊμάρ δεν πλήρωσε το γιατρό που έφερε στον κόσμο το παιδί του: Στα δικαστήρια η υπόθεση

File Photo: Δικαστήριο απεφάνθη ότι ο Νεϊμάρ, δεν πλήρωσε τον γιατρό που έφερε στον κόσμο το παιδί του. Φωτογραφία ΑΠΕ-ΜΠΕ




Δικαστήριο της Βραζιλίας απεφάνθη πριν από ένα μήνα ότι ο Νεϊμάρ δεν πλήρωσε για τις υπηρεσίες του γιατρού που έφερε στον κόσμο τον γιο του, Ντάβι Λούκα, το 2011, στο νοσοκομείο Σάο Λουίς του Σάο Πάουλο.

Η υπόθεση αφορά ένα ποσό περίπου 10.000 ευρώ. Όπως ανέφερε το δίκτυο UOL, το δικαστήριο διερεύνησε αν ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα και νυν αστέρας της Παρί Σεν Ζερμέν κατέβαλε τα χρήματα στον Δρ Χέρμπερτ Κράμερ, τον άνθρωπο που βοήθησε στη γέννηση του οκτάχρονου σήμερα παιδιού, καρπού της σχέσης του με την Καρολίνα Ντάντας, όταν ο Νεϊμάρ ήταν 19 ετών.

Σύμφωνα με την εφημερίδα της Βραζιλίας, το γραφείο Τύπου του ποδοσφαιριστή ισχυρίστηκε ότι ο διεθνής ποδοσφαιριστής κατέβαλε τα χρήματα που απαιτούσε η απόφαση, «ακόμη και πριν την διατύπωση της απαίτησης της άλλης πλευράς».

Ωστόσο, ο Κράμερ έχει άλλη θέση και όπως δήλωσε, δεν έλαβε καμία πληρωμή για τις υπηρεσίες του.

Η νομική μάχη για τα περισσότερα από 10.000 ευρώ προέρχεται από μακριά. Ήδη από το 2016 το δικαστήριο είχε συμφωνήσει με τον Κράμερ, ο οποίος ενεπλάκη σε διαμάχη με τον Νεϊμάρ επειδή δεν πληρώθηκε για την εργασία του.

Σύμφωνα με τον γιατρό, εκείνη την εποχή το ζεύγος των Νεϊμάρ και Ντάντας έλαβε «ειδική φροντίδα» στη διάρκεια της εγκυμοσύνης και είχε μια ολόκληρη επιστημονική ομάδα στη διάθεσή του.

«Έκλεινα μια μέρα νωρίτερα για να πάω στο νοσοκομείο του Σάο Λουίς, για να μην αναφέρω το γεγονός ότι ήμουν στη διάθεσή του Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή. Μαζί μου είχα φέρει έναν γιατρό, ως βοηθό και μια νοσοκόμα» εξήγησε ο Κράμερ.

Ο Νεϊμάρ και ο πατέρας του δικαιολογούνταν λέγοντας ότι το ζητούμενο ποσό ήταν δυσανάλογο «όχι για το έργο που επιτελέστηκε ούτε για την αφοσίωση της ομάδας, αλλά για τις παραμέτρους σύγκρισης που είχαμε».

Ο πατέρας του Βραζιλιάνου άσου επέκρινε τότε το γεγονός ότι ο γιατρός είχε δικαιολογήσει το ποσό που ζήτησε λόγω του ρίσκου που αναλάμβανε να φέρει στον κόσμο το παιδί μιας διασημότητας, όπως ο Νεϊμάρ.

«Πάντα πληρώνουμε, αλλά πληρώνουμε το σωστό ποσό» είχαν δηλώσει ο ποδοσφαιριστής και ο πατέρας του, με ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε μετά την ακρόαση το 2016.

24/05/2019 22:15
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σάο Πάολο, Βραζιλία

 

Το αήττητο της Βαλένθια και η «απάντηση» του Μέσι στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: