Ο Μπουτσικάρης νέος αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και εκπρόσωπoς στη Super League

File Photo: Παίκτες του Παναθηναϊκού πανηγυρίζουν γκολ. Φωτογραφία ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ




Σε αναδιάρθρωση προχώρησε κατά τη σημερινή συνεδρίασή του το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης αναλαμβάνει καθήκοντα Α΄ αντιπροέδρου και θα είναι αυτός που θα εκπροσωπεί τους «πράσινους» σε όλα τα θεσμικά όργανα του ποδοσφαίρου (ΕΠΟ, Super League, FIFA, UEFA).

  • Σε ρόλο Β΄ αντιπροέδρου προωθείται ο Γιάννης Παναγιωτίδης, ενώ αποχωρεί από το Δ.Σ. ο Χρήστος Πλιάτσικας.

Παράλληλα, εγκρίθηκε το πλάνο ενίσχυσης του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, σε συνεργασία με την ΚΑΕ, με την απόδοση ποσοστού από τη διάθεση των καρτών διαρκείας, αλλά και των απλών εισιτηρίων, της περιόδου 2019-20.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Συνεδρίασε το πρωί της Πέμπτης 30 Μαΐου 2019 το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης του Δ.Σ., ο κ. Λεωνίδας Μπουτσικάρης αναλαμβάνει χρέη Α’ Αντιπροέδρου, με τον επιπλέον ρόλο εκπροσώπησης της ΠΑΕ στα θεσμικά όργανα (ΕΠΟ, Super League, FIFA, UEFA), ο κ. Γιάννης Παναγιωτίδης -από μέλος- αναλαμβάνει χρέη Β’ Αντιπροέδρου, ενώ αποχωρεί από τη σύνθεση του Δ.Σ. ο κ. Χρήστος Πλιάτσικας.

Το νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ αποφάσισε την έγκριση του πλάνου συνεργασίας με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την οικονομική ενίσχυση του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου, μέσω των καρτών διαρκείας και των απλών εισιτηρίων της αγωνιστικής περιόδου 2019-20».

ΑΠΕ-ΜΠΕ
30/05/2019 14:59

 

Σάρωσε ο ΠΑΟ στα πλέι οφ της Α1 Ανδρών στο μπάσκετ: Νίκησε το Περιστέρι με 91-68

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: