Ο Λένι Κράβιτς ξεσήκωσε 7000 θαυμαστές στη Ρουμανία: “Raise Vibration” το νέο του άλμπουμ

File Photo: US musician Lenny Kravitz performs during a concert. EPA, MAURICIO DUENAS CASTANEDA




Περίπου 7.000 θαυμαστές του θρυλικού τραγουδιστή Λένι Κράβιτς είχαν την ευκαιρία να τον ακούσουν ζωντανά και να χορέψουν στους ρυθμούς των τραγουδιών του, στη διάρκεια της συναυλίας που έδωσε στην Κλουζ Ναπόκα.

  • “Σας ευχαριστώ φίλοι μου. Είναι τόσο υπέροχο να είμαι εδώ. Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας (…) Τραγουδάτε υπέροχα, τραγουδάτε από την καρδιά σας” είπε ο καλλιτέχνης στο κοινό που παρακολούθησε τη συναυλία του.

Ο Λένι Κράβιτς επέστρεψε στη Ρουμανία έπειτα από έντεκα χρόνια. Το 2008 είχε δώσει συναυλία στο Βουκουρέστι.

  • Στη συναυλία που έδωσε χθες στην Κλουζ Ναπόκα ο καλλιτέχνης παρουσίασε το νέο του άλμπουμ “Raise Vibration” και οι θαυμαστές του είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν και “κλασικές” τού επιτυχίες, όπως τα “Are You Gonna Go My Way”, “If You Cannot Say No” και “I Belong To You”.

Η συναυλία του Λένι Κράβιτς στην Κλουζ Ναπόκα εντάσσεται στο πλαίσιο της παρουσίασης του νέου άλμπουμ του καλλιτέχνη στην Ευρώπη. Η περιοδεία του καλλιτέχνη περιλαμβάνει συναυλίες σε 16 χώρες της Ευρώπης, όπως η Γαλλία, η Γερμανία, το Βέλγιο, η Ιταλία, η Φινλανδία, η Δανία, η Πολωνία, η Σλοβενία, η Βουλγαρία και η Ρουμανία.

07/05/2019 11:37
ΑΠΕ-ΜΠΕ,Agerpres
Βουκουρέστι, Ρουμανία

Θεατρικότητα, ειρωνεία και υπερβολή στις εμφανίσεις στο Met Gala 2019 (photos)

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: